Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πρωτοβουλία για τη σίτιση μαθητών
Πρωτοβουλία για την καταγραφή των αναγκών των μαθητών στο ευαίσθητο ζήτημα της σίτισης αναλαμβάνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας με αφορμή περιστατικά που έχουν εκδηλωθεί και στην Θεσσαλία με υποσιτιζόμενους μαθητές.Παρότι, όπως έγινε γνωστό από την Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας δεν υπάρχουν επίσημα ούτε γραπτές ούτε και προφορικές αναφορές, ωστόσο το πρόβλημα υπάρχει και χρήζει αντιμετώπισης.Όπως ενημέρωσε τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο ασχολήθηκε με το θέμα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η Περιφέρεια έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την καταγραφή των αναγκών, με διακριτική πάντοτε προσέγγιση του προβλήματος, σε συνεργασία τόσο με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης αλλά και με τους Δήμους. Στόχος από την επόμενη σχολική χρονιά σε συνεργασία και με την Εκκλησία να αναζητηθούν λύσεις υποστήριξης των μαθητών που έχουν ανάγκη.Παράλληλα, το Περιφερειακό Συμβούλιο τάχθηκε υπέρ της διεκδίκησης από την Πολιτεία συνολικής αντιμετώπισης του προβλήματος ώστε να είναι δυνατή η διάθεση ενός μικρογεύματος τουλάχιστον, σε όλα τα σχολεία.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πρωτοβουλία για τη σίτιση μαθητών

Πρωτοβουλία για την καταγραφή των αναγκών των μαθητών στο ευαίσθητο ζήτημα της σίτισης αναλαμβάνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας με αφορμή περιστατικά που έχουν εκδηλωθεί και στην Θεσσαλία με υποσιτιζόμενους μαθητές.

Παρότι, όπως έγινε γνωστό από την Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας δεν υπάρχουν επίσημα ούτε γραπτές ούτε και προφορικές αναφορές, ωστόσο το πρόβλημα υπάρχει και χρήζει αντιμετώπισης.

Όπως ενημέρωσε τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο ασχολήθηκε με το θέμα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η Περιφέρεια έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την καταγραφή των αναγκών, με διακριτική πάντοτε προσέγγιση του προβλήματος, σε συνεργασία τόσο με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης αλλά και με τους Δήμους. Στόχος από την επόμενη σχολική χρονιά σε συνεργασία και με την Εκκλησία να αναζητηθούν λύσεις υποστήριξης των μαθητών που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, το Περιφερειακό Συμβούλιο τάχθηκε υπέρ της διεκδίκησης από την Πολιτεία συνολικής αντιμετώπισης του προβλήματος ώστε να είναι δυνατή η διάθεση ενός μικρογεύματος τουλάχιστον, σε όλα τα σχολεία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X