«Ο Σάββας είναι πολύ καλός μου φίλος. Τίποτα άλλο»

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδη μίλησε με ειλικρίνεια στο Γιώργο Σατσίδη διαψεύδοντας τη φημολογούμενη σχέση της με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου ενώ παράλληλα εξήγησε γιατί έσβησε το τελευταίο της τατουάζ μετά το τέλος της σχέσης με τον Κώστα Μηλιωτάκη και εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει δεύτερο παιδί.

“Δεν έχω σχέση. Είμαι μόνη μου και είμαι πάρα πολύ καλά με το παιδάκι μου και απόλυτα αφοσιωμένη στη δουλειά μου. Ο Σάββας είναι πάρα πολύ καλός μου φίλος, τίποτα άλλο” ξεκαθάρισε η Αγγελική Ηλιάδη διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις φήμες και προσθέτοντας: “Μπορεί ένας άντρας 23 χρονών να είναι πιο ώριμος από έναν μεγαλύτερο. Είναι θέμα χαρακτήρα και όχι ηλικίας. Δεν έχω κανένα ταμπού σε αυτό το θέμα”.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου αποκάλυψε: “Το γάμο δεν τον σκέφτομαι. Αυτό που θα ήθελα είναι να κάνω ένα δεύτερο παιδάκι αλλά δε το βλέπω να έρχεται. Αυτό προϋποθέτει μια σειρά πραγμάτων και εξελίξεων όπως να βρεθεί ο κατάλληλος άντρας. Αν ο θεός θέλει να μου στείλει ένα δεύτερο παιδί, θα το ήθελα- και ο γιος μου θέλει ένα αδερφάκι” ενώ σχετικά με το τατουάζ που έσβησε μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, Κώστα Μηλιωτάκη εξομολογήθηκε: “Δεν είναι επίπονο να σβήνεις ένα tattoo που σχετίζεται με προηγούμενη σχέση σου. Το tattoo δεν πονάει όταν το σβήνεις. Περνάμε διάφορα πράγματα στη ζωή μας , στεναχωριόμαστε απογοητευόμαστε αλλά τα ξεπερνάμε όλα και προχωράμε”.

Μεταξύ άλλων, η Αγγελική Ηλιάδη σχολίασε και τη φετινή της προσπάθεια για τη Eurovision: “Στη Eurovision δεν πήγα με ποπ γιατί ήθελα να πάω με ελληνικό κομμάτι. Όσο για το ανατολίτικο, είναι μια συζήτηση μεγάλη αφού τα ακούσματα που έχουμε πάρει και έχουμε δώσει είναι ανατολίτικα. Αν μου δινόταν η ευκαιρία να ξαναπάω, θα πήγαινα και πάλι με ελληνικό κομμάτι, ίσως λίγο πιο ποπ αλλά με ελληνικούς στίχους σίγουρα”.

Τέλος, σχετικά με τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή δήλωσε: “Έχω αποδεχτεί πλέον το κυνηγητό και την αναπαραγωγή που γίνεται όσον αφορά εμένα και την προσωπική μου ζωή. Παλιότερα έβαζα μέχρι και τα κλάματα για πράγματα που λέγονταν και γράφονταν για εμένα. Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους και εγώ τη δική μου. Έτσι πλέον προτιμώ να κρατάω την προσωπική μου ζωή για τον εαυτό μου πια” ενώ όσον αφορά το τι φοβάται πραγματικά εξομολογήθηκε: “Φοβάμαι πολλά πράγματα στη ζωή αλλά κυρίως πράγματα που έχουν να κάνουν με το παιδί μου σαν μαμά, αλλά μπορώ να πω ότι η εμπειρία μου με έκανε πιο δυνατή αλλά και πιο καλό άνθρωπο νομίζω”.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Σχετικά άρθρα