Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Προκαταρκτική εξέταση για απόπειρα εκβίασης στους Κουρτάκη και Τζένο
Προκαταρκτική εξέταση για απόπειρα εκβίασης στους Κουρτάκη και Τζένο thumbnail

Προκαταρκτική εξέταση για απόπειρα εκβίασης στους Κουρτάκη και Τζένο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης που αποδίδει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στους υπεύθυνους του ομίλου Παραπολιτικά Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος.


Η έρευνα ανατέθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αρετή Σκαφίδα, η οποία έχει εντολή να διακριβώσει τη βασιμότητα όσων εκθέτει στη μήνυσή του ο υπουργός σε βάρος των δύο δημοσιογράφων και να αποφανθεί αν έχουν διαπράξει το κακούργημα της απόπειρας εκβίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπιση αναμένεται να ζητήσει τριήμερη προθεσμία για να προετοιμαστεί.


Ο κ. Καμμένος υποστηρίζει πως οι δύο δημοσιογράφοι εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον του χρησιμοποιώντας ανήλικο παιδί του, προκειμένου ο ίδιος να αποσύρει κατηγορίες σε βάρος τους για ποσά που φαίνεται να έλαβαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ.


Οι δύο δημοσιογράφοι αναμένεται να οδηγηθούν στο αυτόφωρο κατηγορούμενοι για συκοφαντική δυσφήμιση, αδίκημα που τους απαγγέλθηκε χθες από τον Εισαγγελέα μετά τη μήνυση του κ. Καμμένου.


Ο διάλογος που ακολουθεί είναι από την ραδιοφωνική εκπομπή των Κουρτάκη – Τζένου στα Παραπολιτικά την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου που κατά τον υπουργό Άμυνας οδήγησε στην κατάθεση της μήνυσης.Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Επί της ουσίας ο κ. Πάνος Καμμένος δεν έχει απαντήσεις. Κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και τον κοροϊδεύει συστηματικά. Είναι πολιτικός απατεώνας ο κ. Καμμένος. Έλεγε στον ελληνικό λαό ότι θα σκίσει το μνημόνιο και δεν το έσκισε, απεναντίας ψήφισε κάνα δυο. Έλεγε στον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συναντήσει ποτέ την τρόικα και τη συνάντησε κανονικά και με το νόμο. Τον εξαπάτησε κανονικά και με το νόμο ο κ. Καμμένος τον ελληνικό λαό, παρέα με τον συγκυβερνήτη, τον κ. Τσίπρα. Και για αυτό θα κριθούν. Δεν θα κριθούν ούτε για τα καραγκιοζιλίκια με τις στολές, ούτε για τις επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη που κάνει ο κ. Τσίπρας και αναμένω με ενδιαφέρον μια δήλωση του κ. Καμμένου για τη σύλληψη της Ρούπα. Δεν έχουμε δει τον κ. Καμμένο να κάνει δήλωση για τη σύλληψη της κ. Ρούπα. Την αναμένουμε με ενδιαφέρον εκτός και εάν το τελευταίο διάστημα λόγω των σχέσεων που έχει ο γιος του με διάφορα παρακρατικά μαγαζιά έχει αρχίσει ο κ. Καμμένος να θεωρεί συμπαθή κοινωνική τάξη τους Κουφοντίνες, τους Γιωτόπουλους και τους Μαζιώτηδες.


Να μην κοροϊδεύει τον κόσμο, ο κ. Καμμένος είναι ένας πολιτικός απατεώνας. Ούτε μια δήλωση για την σύλληψη της Ρούπα, ούτε μία δήλωση. Εντάξει ο ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά έχει μια σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο, ο κ. Καμμένος; Αλλά πού είναι και η Νέα Δημοκρατία;


Π. ΤΖΕΝΟΣ: Θυμάσαι εκείνα τα βιβλία; Είχε βγάλει και βιβλίο για την 17 Νοέμβρη.


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι παλιά όμως.


Π. ΤΖΕΝΟΣ: Είχε βγάλει αρχηγό τον Ανδρέα Παπανδρέου.


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι με τον Γρυλάκη, του έδινε πληροφορίες ο Γρυλάκης.


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Αναμένουμε και μία δήλωση του συγκυβερνήτη του κ. Πάνου Καμμένου, για παράδειγμα να βγει και να μας πει αν ήταν καλό που συνελήφθη η Ρούπα. Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμμία αντίδραση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καμμία δήλωση. Την περιμένουμε με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Πάνος έχει κάνει το κουνέλι. Τέσσερις μέρες το κουνέλι.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εντάξει είναι στη μετεγχειρητική φάση, οπότε δικαιούται.


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Δεν έχει κάνει στο κρανίο επέμβαση, έκανε στον ώμο.


Π. ΤΖΕΝΟΣ: Στην κλείδα έκανε βρε παιδιά, εγώ την κλείδα την έβαλα μόνος μου.


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ένα λεπτό, στο κρανίο έκανε; Δηλαδή, δεν κατάλαβα, το λες το ξαναλές,


Π. ΤΖΕΝΟΣ: Στο κρανίο τι να βρεις;


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Στο κρανίο θα βρεις, εκεί, ποτό.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εκφράζουμε και τους ένστολους εκεί, δεν λένε συγχαρητήρια στην αστυνομία κάθε φορά


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ακριβώς. Τους καπηλεύονται.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τώρα δεν βλέπω να ενθουσιάζονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με την εξέλιξη αυτή.


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι, γιατί ο γιος του Πάνου είναι λίγο με τη Ρούπα. Είναι λίγο με τη Ρούπα ο γιος του Πάνου.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο και ο Πάνος Καμμένος, γιατί θα συναντηθεί θεσμικά με τον Πρωθυπουργό, ως αρχηγός κόμματος.


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Και μιας και τον αναφέρεις τον Πάνο Καμμένο, σε λίγη ώρα ο δικηγόρος μου ο κ. Βορίδης, καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον του Πάνου Καμμένου, άλλη μια. Δε καταλαβαίνω από αυτά εγώ. Κύριε υπουργέ, πήγατε στην Αυστρία κανονικά. Καλημέρα στον φίλο μου τον Τάσο τον Μπούρα. Να ρωτήσεις τον Μπούρα αν πήγες ή όχι. Πήγες κανονικά και με το νόμο στην Αυστρία. Έπεσες στην Αυστρία, γκρεμίστηκες, γκρεμοτσακίστηκες γιατί είσαι χοντρούλης.


Π. ΤΖΕΝΟΣ: Μπούλης – μπούλης. Μπούλη τον λέει ο Τσίπρας, Μπούλη.


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Και θα ήταν πιο έντιμο να βγεις και να πεις την αλήθεια, έστω για μια φορά. Να μην κοροϊδεύεις τον κόσμο. Και εμείς θα αποδείξουμε ότι αυτό που γράψαμε είναι και η πραγματικότητα. Πήγες κανονικά, πλήρωσες κανονικά, με τα παιδάκια σου.


Π. ΤΖΕΝΟΣ: Και τα πέντε. Μαζί με άλλα τρία ζευγάρια.


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Μαζί με την κ. Έλενα Τζούλη, τη σύζυγό σου. Μην αγχώνεσαι. Δεν καταλαβαίνω εγώ από αυτά. Δεν καταλαβαίνω, αλλού αυτά. Θα τα λέμε στη δικαιοσύνη και φρόντισε να έχεις κάβα. Κάβα. Θα σου πάρω αρκετά χρήματα, να έχεις κάβα. Και έχεις κάβα δόξα τω Θεώ.


Π. ΤΖΕΝΟΣ: Ούζο…


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Εντάξει, πέραν αυτής της κάβας, έχεις κάβα. Έχεις πάρει αρκετά και το γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Και το γνωρίζεις ότι το γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Λοιπόν, μήνυση και αγωγή εναντίον του κ. Πάνου Καμμένου και η ζωή συνεχίζεται.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Λύσε μου μια απορία. Ο Πάνος Καμμένος συμφωνεί με τις κινήσεις του Πρωθυπουργού για την επίλυση του Κυπριακού;


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Γιατί, ξέρει τι είπε ο Πρωθυπουργός; Ο Πάνος μεθυσμένος ήταν τρεις μέρες τώρα.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και έχει και άλλα προβλήματα τώρα. Βλέπει ότι καλοί του φίλοι αβαντάρουν τους ανταγωνιστές, ξέρεις κάτι Φαήλους, κάτι Καλεντερίδηδες, κάτι τέτοιους τύπους που πάνε να του ψαρέψουν ψήφους και πίνει ακόμη περισσότερο, εννοώ καφέ.


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Και θα είχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον η άποψη του υιού Καμμένου για τη σύλληψη της Ρούπα. Όχι τίποτε άλλο, μου λένε ότι ο μικρός Καμμένος είναι λίγο Εξάρχεια.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ωραία γειτονιά είναι, γιατί;


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Πολύ ωραία, είναι και ο Ανδρέας ο Μαζαράκης εκεί. Θα έχουμε εκτενές ρεπορτάζ το Σάββατο στα Παραπολιτικά.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ότι κυκλοφορεί στα Εξάρχεια δηλαδή;


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Όχι, ότι είναι αναρχικός.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:Ο γιος του Καμμένου; Γίνονται αυτά σε τέτοιες οικογένειες;


Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι, ο γιος του Καμμένου.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γίνονται αυτά σε τέτοιες οικογένειες; Ε, με τον Καμμένο μπαμπά.


Η ανάρτηση των Κουρτάκη – Τζένου την Τετάρτη το πρωί στο Facebook μέσα από τη ΓΑΔΑ:
 


Όσα είπε το πρωί ο Πάνος Καμμένος στον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 


Ολόκληρη η μήνυση όπως δημοσιεύθηκε στο enikos.gr


http://www.enikos.gr/politics/429156,Oloklhrh-h-mhnysh-toy-Kammenoy-kata-Koyrtakh-kai-Tzenoy.html


 


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ, e-tetradio.gr, enikos.gr, real.gr 


 


Διαβάστε ακόμη:


 


http://www.boro.gr/158457/synelhfthh-o-dieythynths-toy-omiloy-parapolitika


 


http://www.boro.gr/158467/synelhfthh-kai-o-ekdoths-ths-efhmeridas-parapolitika


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X