Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πιο αποκαλυπτική από ποτέ!
Όταν η Ιρίνα Σέικ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί στις Κάννες επικράτησε πανικός. Και βέβαια αν κάποιος δει τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μιλούν από μόνες τους. Το 27χρονο μοντέλο από τη Ρωσία επέλεξε ένα σούπερ σέξι φόρεμα το οποίο άφηνε ελάχιστα στη φαντασία. Το πανέμορφο μοντέλο, που δεν συνοδεύοταν από τον αγαπημένο της Κριστιάνο Ρονάλντο πόζαρε με χάρει στους φωτογράφους και άκοψε την ανάσα ολόκληρου του ανδρικού πληθυσμού. Η Ιρίνα Σέικ είχε τα μαλλιά της κάτω ενώ το μακιγιάζ της ήταν έντονο smokey γεγονός που τόνιζε τα πανέμορφα χαρακτηριστικά. Δικαίως η Ιρίνα Σέικ ψηφίστηκε ως η πιο σέξι και εκρηκτική παρουσία στις Κάννες. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Splas/www.iml.gr

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Όταν η Ιρίνα Σέικ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί στις Κάννες επικράτησε πανικός. Και βέβαια αν κάποιος δει τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μιλούν από μόνες τους. Το 27χρονο μοντέλο από τη Ρωσία επέλεξε ένα σούπερ σέξι φόρεμα το οποίο άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.

Το πανέμορφο μοντέλο, που δεν συνοδεύοταν από τον αγαπημένο της Κριστιάνο Ρονάλντο πόζαρε με χάρει στους φωτογράφους και άκοψε την ανάσα ολόκληρου του ανδρικού πληθυσμού.

Η Ιρίνα Σέικ είχε τα μαλλιά της κάτω ενώ το μακιγιάζ της ήταν έντονο smokey γεγονός που τόνιζε τα πανέμορφα χαρακτηριστικά. Δικαίως η Ιρίνα Σέικ ψηφίστηκε ως η πιο σέξι και εκρηκτική παρουσία στις Κάννες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Splas/www.iml.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X