Αρχική / Σχέσεις / Όταν ο άνδρας που σου αρέσει, έχει σχέση με άλλη κοπέλα
Όταν ο άνδρας που σου αρέσει, έχει σχέση με άλλη κοπέλα  thumbnail

Mίνα, αναγνώστριά μας

Όταν ο άνδρας που σου αρέσει, έχει σχέση με άλλη κοπέλα

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι Το καλοκαίρι γνώρισα κάποιον καλό και εμφανίσιμο 33 ετών Εγώ είμαι 30 αλλά μένω Αθήνα Αυτός είναι στον νησί μας από όπου κατάγομαι μακριά Μου τον γνώρισαν σε παρέα συγγενών αλλά η ξαδέρφη του μου είπε ότι είναι γυναικάς… με κάλεσε αμέσως στο ξενοδοχείο του όχι για να γίνει κάτι και πήγα την επόμενη μέρα μου έδωσε τηλ και μου είπε να πάμε για καφέ Δυστυχώς εγώ έπρεπε σύντομα να γυρίσω Αθήνα ΄Οποτε μιλάμε στο τηλ μου λέει όταν πάω να πάμε για καφέ Τώρα που πήγα για λίγες μέρες μου είπε ότι είναι με την κοπέλα του αλλά δεν εδωσα σημασία Τώρα έχω φύγει πάλι το θέμα είναι να συνεχίσω να τον παίρνω τηλ και να γίνω επίμονη ή θα νευριάσει και επίσης όσοι συγγενείς ήταν εκεί κατάλαβαν ότι κάτι έτρεχε μεταξύ μας Είναι δύσκολο ευχαριστώ προκαταβολικά


Στο ερώτημά σου απαντά ο ψυχολόγος ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός 


Αγαπητή αναγνώστρια:

 

Φαίνεται πως σας απογοήτευσε κάπως ο άνθρωπος που γνωρίσατε επειδή έχει κοπέλα αλλά δεν χάσατε το ενδιαφέρον σας. Αυτό δημιουργεί ένα δίλημμα για το αν έχει νόημα, αν αξίζει τον κόπο να δώσετε κι άλλο χρόνο, να εκτεθείτε περεταίρω, ή να δώσετε κι άλλο συναίσθημα σ'αυτή τη γνωριμία που δεν προσανατολίζεται αποκλειστικά σε σας. Ίσως μια διαβεβαίωση ότι θα συμβεί αυτό να σας βοηθούσε να αποφασίσετε πιο εύκολα τι να κάνετε. Όμως αυτή η διαβεβαίωση δεν είναι εύκολο να σας δωθεί γιατί οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να διαλέξουν τις σχέσεις τους όμως δεν επιλέγουν πάντα με ανώδυνο τρόπο. Όταν διαλέγουμε κάτι, κάτι αφήνουμε κι αυτό μας πονάει ή μας δυσαρεστεί. Και προκειμένου να μη πονάνε ορισμένες φορές οι άνθρωποι προτιμούν να μη διαλέγουν, δηλαδή να τα διεκδικούν όλα. Μήπως ο άνθρωπος που γνωρίσατε ανήκει σε αυτή την περίπτωση; Οι σχέσεις είναι όμορφες γιατί μας δίνουν ζεστασιά αλλά και βασανιστικές ακριβώς όταν παρουσιάζουν αυτή την αβεβαιότητα που περιγράφετε. Αν εσείς θέλετε κυρίως την ομορφιά της σχέσης τότε δεν έχετε παρά να δείξετε υπομονή και ελπίδα ότι κάτι νέο θα εμφανιστεί το οποίο να μη ζητά από σας υποχωρήσεις όπως αυτή του να μοιράζεστε τον ίδιο σύντροφο με μια άλλη γυναίκα. Πάντα υπάρχουν συμβιβασμοί σε μια σχέση, όμως κάποιοι απ'αυτούς είναι πιο βαρείς. Κοιτάξτε λοιπόν να μην υποφέρετε αβάσταχτα για την αγάπη. Δεν είναι πραγματική αν δε νοιάζεται για σας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X