Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η συγκίνηση των διάσημων φίλων του Τόμας
Δεν κρύβουν τη συγκίνησή τους όσοι μιλούν για τον Τόμας Πρωτόπαπα. Φίλοι και γνωστοί μίλησαν στην κάμερα της "Μεσημεριανής Μελέτης" για το θάνατο του "ξανθού βασιλιά", όπως τον αποκαλούσαν.Η Φαίη είπε: "Δύναμη σε αυτή την οικογένεια. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό!" ενώ ο Κώστας Μαρτάκης δήλωσε: "Τον γνώριζα. Ήταν ένα καλό παιδί και αξιόλογο. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Αυτό είναι ένα μάθημα για όλους εμάς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον δρόμο."Ακόμα, η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να μην τον γνώρισε προσωπικά, αλλά είπε: "Τον έβλεπα στο σίριαλ που έπαιζε δεν τον γνώριζα προσωπικά. Φεύγει έτσι απλά ένα παιδί με όρεξη.. ότι και αν πεις δεν αλλάζει κάτι. Εύχομαι δύναμη στην οικογένειά του".Πηγή:faysbook.gr

Η συγκίνηση των διάσημων φίλων του Τόμας

Δεν κρύβουν τη συγκίνησή τους όσοι μιλούν για τον Τόμας Πρωτόπαπα. Φίλοι και γνωστοί μίλησαν στην κάμερα της «Μεσημεριανής Μελέτης» για το θάνατο του «ξανθού βασιλιά», όπως τον αποκαλούσαν.

Η Φαίη είπε: «Δύναμη σε αυτή την οικογένεια. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό!» ενώ ο Κώστας Μαρτάκης δήλωσε: «Τον γνώριζα. Ήταν ένα καλό παιδί και αξιόλογο. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Αυτό είναι ένα μάθημα για όλους εμάς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον δρόμο.»

Ακόμα, η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να μην τον γνώρισε προσωπικά, αλλά είπε: «Τον έβλεπα στο σίριαλ που έπαιζε δεν τον γνώριζα προσωπικά. Φεύγει έτσι απλά ένα παιδί με όρεξη.. ότι και αν πεις δεν αλλάζει κάτι. Εύχομαι δύναμη στην οικογένειά του».

Πηγή:faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X