Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Oικογενειακές στιγμές
Παρά το ιδιαίτερα φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα, ο Σάκης Ρουβάς αφιερώνει πάντα χρόνο για την Κάτια Ζυγούλη και τα τρία τους παιδιά. Σε πρόσφατη οικογενειακή βόλτα στην παιδική χαρά του Νέου Βουτζά, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού "HELLO" απαθανάτισε τον τραγουδιστή τόσο με την μεγαλύτερη κόρη του, Αναστασία, όσο και με την πιο μικρή που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Σάκης κρατούσε στην αγκαλιά του τη μικρή του κόρη, καθώς ήταν λίγο ανήσυχη!

Oικογενειακές στιγμές

Παρά το ιδιαίτερα φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα, ο Σάκης Ρουβάς αφιερώνει πάντα χρόνο για την Κάτια Ζυγούλη και τα τρία τους παιδιά.

Σε πρόσφατη οικογενειακή βόλτα στην παιδική χαρά του Νέου Βουτζά, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «HELLO» απαθανάτισε τον τραγουδιστή τόσο με την μεγαλύτερη κόρη του, Αναστασία, όσο και με την πιο μικρή που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Σάκης κρατούσε στην αγκαλιά του τη μικρή του κόρη, καθώς ήταν λίγο ανήσυχη!

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X