Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / FIFA 14: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας
Ένας μήνας πέρασε από την επίσημη ανακοίνωση του FIFA 14, αλλά η EA μάλλον περίμενε την παρουσίαση του Xbox One για να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η οποία θα είναι η 27η Σεπτεμβρίου για την Ευρώπη και συγκεκριμένα για τα Xbox 360, PS3 και PC. Οι αντίστοιχες εκδόσεις του FIFA 14 για Xbox One και PlayStation 4 θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους 12 μήνες (.), προφανώς επειδή πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά με τη νέα μηχανή γραφικών Ignite. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση για Xbox One θα περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο για το FIFA Ultimate Team mode. Τέλος, το FIFA 14 δεν θα κυκλοφορήσει τελικά για το Nintendo Wii U και πιθανότατα θα κοπούν οι εκδόσεις για Nintendo 3DS, PS Vita, PSP και PS2. Πηγή:techgear.gr

FIFA 14: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Ένας μήνας πέρασε από την επίσημη ανακοίνωση του FIFA 14, αλλά η EA μάλλον περίμενε την παρουσίαση του Xbox One για να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η οποία θα είναι η 27η Σεπτεμβρίου για την Ευρώπη και συγκεκριμένα για τα Xbox 360, PS3 και PC.

Οι αντίστοιχες εκδόσεις του FIFA 14 για Xbox One και PlayStation 4 θα κυκλοφορήσουν “μέσα στους επόμενους 12 μήνες” (….), προφανώς επειδή πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά με τη νέα μηχανή γραφικών Ignite. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση για Xbox One θα περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο για το FIFA Ultimate Team mode.

Τέλος, το FIFA 14 δεν θα κυκλοφορήσει τελικά για το Nintendo Wii U και πιθανότατα θα “κοπούν” οι εκδόσεις για Nintendo 3DS, PS Vita, PSP και PS2.

Πηγή:techgear.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X