Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εντυπωσιακός όγκος σε πέντε λεπτά
Θέλεις να πετύχεις ένα εκθαβωτικό λουκ αλλά δεν προλαβαίνεις να λουστείς και να χτενιστείς από την αρχή. Πόνταρε στον όγκο που πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις! Πως; Η λύση είναι τα μεγάλα ρόλει.1. Τύλιξε τα μαλλιά της κορυφής του κεφαλιού σε τρια μεγάλα ρόλει. 2. Ζέστανε με το πιστολάκι για 10. 3. Αφησέ τα να κρυώσουν. 4. Βγάλτα και στυλιζάρισε τα απαλά με τα δάχτυλα.Αυτό ήταν! Με τέτοιο όγκο αποκλείεται να περάσεις απαρατήρητη!Extra tip: αν τα μαλλιά σου έχουν αρχίσει να λαδώνουν, βάλε λίγο ταλκ στις ρίζες των μαλλιών σου και τρίψτο μέχρι να εξαφανιστεί τα λευκό χρώμα. Θα απορροφήσει τη λιπαρότητα στη στιγμή!ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Εντυπωσιακός όγκος σε πέντε λεπτά

Θέλεις να πετύχεις ένα εκθαβωτικό λουκ αλλά δεν προλαβαίνεις να λουστείς και να χτενιστείς από την αρχή. Πόνταρε στον όγκο που πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις! Πως; Η λύση είναι τα μεγάλα ρόλει.

1. Τύλιξε τα μαλλιά της κορυφής του κεφαλιού σε τρια μεγάλα ρόλει.

2. Ζέστανε με το πιστολάκι για 10’’.

3. Αφησέ τα να κρυώσουν.

4. Βγάλτα και στυλιζάρισε τα απαλά με τα δάχτυλα.

Αυτό ήταν! Με τέτοιο όγκο αποκλείεται να περάσεις απαρατήρητη!

Extra tip: αν τα μαλλιά σου έχουν αρχίσει να λαδώνουν, βάλε λίγο ταλκ στις ρίζες των μαλλιών σου και τρίψτο μέχρι να εξαφανιστεί τα λευκό χρώμα. Θα απορροφήσει τη λιπαρότητα στη στιγμή!

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X