Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στη σύσκεψη των αρχηγών το αντιρατσιστικό ν/σ
Στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, που πραγματοποιείται τη Δευτέρα, θα αναζητηθεί η πολιτικά χρήση τομή στο ζήτημα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, που έχει φέρει διχόνοια στην κυβέρνηση. Η Νέα Δημοκρατία τάσσεται υπέρ των βελτιώσεων του ισχύοντος νομικού πλαισίου, ενώ το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ διαφωνούν επιμένοντας να θεσμοθετηθούν νέες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Στη συνάντηση της Δευτέρας ο Αντώνης Σαμαράς θα  ενημερώσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη και για τις επαφές που είχε στη Κίνα και θα καθορισθούν οι επόμενες κινήσεις, με δεδομένη και την άφιξη της τρόικας στις 4 Ιουνίου στην Αθήνα.

Στη σύσκεψη των αρχηγών το αντιρατσιστικό ν/σ

Στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, που πραγματοποιείται τη Δευτέρα, θα αναζητηθεί η πολιτικά χρήση τομή στο ζήτημα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, που έχει φέρει διχόνοια στην κυβέρνηση.
Η Νέα Δημοκρατία τάσσεται υπέρ των βελτιώσεων του ισχύοντος νομικού πλαισίου, ενώ το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ διαφωνούν επιμένοντας να θεσμοθετηθούν νέες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
Στη συνάντηση της Δευτέρας ο Αντώνης Σαμαράς θα  ενημερώσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη και για τις επαφές που είχε στη Κίνα και θα καθορισθούν οι επόμενες κινήσεις, με δεδομένη και την άφιξη της τρόικας στις 4 Ιουνίου στην Αθήνα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X