Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τα σχόλια στο facebook για τη Νατάσα
Ζωηρή συζήτηση -μεταξύ των χρηστών του facebook- από την οποία δεν έλειψαν οι εύστοχες παρατηρήσεις, οι συμβουλές, ούτε όμως και τα αιχμηρά σχόλια προκάλεσε η ανάρτηση της Νατάσας Καραμανλή για τη διπλή μαστεκτομή που πραγματοποίησε η Ατζελίνα Τζολί. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού εργάζεται σε γυναικολογικό κέντρο με ειδικότητα του χειρουργού μαστού και με αφορμή την είδηση που έκανε το γύρο του κόσμου για τη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η διάσημη ηθοποιός, ανήρτησε στη σελίδα της κλινικής στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ένα σχόλιο σχετικό με το γεγονός, αλλά και με την ειδική εξέταση που είναι απαραίτητη για ιατρικές περιπτώσεις, όπως αυτή της Τζολί. "Γενναία αλλά σωστή

Τα σχόλια στο facebook για τη Νατάσα

Ζωηρή συζήτηση -μεταξύ των χρηστών του facebook- από την οποία δεν έλειψαν οι εύστοχες παρατηρήσεις, οι συμβουλές, ούτε όμως και τα αιχμηρά σχόλια προκάλεσε η ανάρτηση της Νατάσας Καραμανλή για τη διπλή μαστεκτομή που πραγματοποίησε η Ατζελίνα Τζολί.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού εργάζεται σε γυναικολογικό κέντρο με ειδικότητα του χειρουργού μαστού και με αφορμή την είδηση που έκανε το γύρο του κόσμου για τη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η διάσημη ηθοποιός, ανήρτησε στη σελίδα της κλινικής στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ένα σχόλιο σχετικό με το γεγονός, αλλά και με την ειδική εξέταση που είναι απαραίτητη για ιατρικές περιπτώσεις, όπως αυτή της Τζολί.

“Γενναία αλλά σωστή

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X