Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δείτε το προσκλητήριο της βάφτισης της μικρής τους κόρης!
Μόλις είκοσι μέρες μένουν πριν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας βαφτίσουν τη κόρη τους που θα πάρει το όνομα Μάργκω, από τη γιαγιά της Μαριγώ Λεμού. Η βάφτιση θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουνίου στον Ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη και νονές της μικρής θα είναι η Μαρία Μενούνος, η Σύλια Κριθαριώτη και η μητέρα του Λέοντα, Μαριγώ. Το προσκλητήριο, σύμφωνα με το like είναι σε γκρι φόντο και με ροζ γράμματα και φέρει την υπογραφή της ευτυχούς μαμάς Μαριέττας η οποία δεν κρύβει την χαρά της για την βάφτιση της κόρης της που θα γίνει σε λίγες μέρες. Αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση για περίπου 500 άτομα. Πηγή: gossip-tv.gr

Δείτε το προσκλητήριο της βάφτισης της μικρής τους κόρης!

Μόλις είκοσι μέρες μένουν πριν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας βαφτίσουν τη κόρη τους που θα πάρει το όνομα Μάργκω, από τη γιαγιά της Μαριγώ Λεμού.

Η βάφτιση θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουνίου στον Ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη και νονές της μικρής θα είναι η Μαρία Μενούνος, η Σύλια Κριθαριώτη και η μητέρα του Λέοντα, Μαριγώ.

Το προσκλητήριο, σύμφωνα με το like είναι σε γκρι φόντο και με ροζ γράμματα και φέρει την υπογραφή της ευτυχούς μαμάς Μαριέττας η οποία δεν κρύβει την χαρά της για την βάφτιση της κόρης της που θα γίνει σε λίγες μέρες. Αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση για περίπου 500 άτομα.

Πηγή: gossip-tv.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X