Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κραυγή αγωνίας από τον δήμαρχο της Άκουιλα
Έντεκα δισεκατομμύρια ευρώ για να μην πεθάνει η πόλη του και τα γύρω χωριά, ζητεί, με επιστολή του στην εφημερίδα "Κορριέρε Ντέλλα Σέρα,ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της περιφέρειας Αμπρούτσο, Μάσιμο Τσιαλέντε.Τέσσερα χρόνια μετά τον φονικό σεισμό που προκάλεσε τον θάνατο 308 ανθρώπων (στα θύματα ήταν και ο έλληνας φοιτητής Βασίλης Κουφολιάς ) ο δήμαρχος της Λ´'Ακουιλα προτείνει να χορηγηθεί άμεσα δάνειο υπέρ της ανοικοδόμησης από μέρους του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων της Ιταλίας."Κάθε χρόνο θα μπορούσαμε να επιστρέφουμε εξήντα εκατομμύρια ευρώ για κάθε εκατομμύριο του δανείου. Είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η πόλη μας

Κραυγή αγωνίας από τον δήμαρχο της Άκουιλα

Έντεκα δισεκατομμύρια ευρώ για να μην πεθάνει η πόλη του και τα γύρω χωριά, ζητεί, με επιστολή του στην εφημερίδα "Κορριέρε Ντέλλα Σέρα,ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της περιφέρειας Αμπρούτσο, Μάσιμο Τσιαλέντε.

Τέσσερα χρόνια μετά τον φονικό σεισμό που προκάλεσε τον θάνατο 308 ανθρώπων (στα θύματα ήταν και ο έλληνας φοιτητής Βασίλης Κουφολιάς ) ο δήμαρχος της Λ΄’Ακουιλα προτείνει να χορηγηθεί άμεσα δάνειο υπέρ της ανοικοδόμησης από μέρους του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων της Ιταλίας.

"Κάθε χρόνο θα μπορούσαμε να επιστρέφουμε εξήντα εκατομμύρια ευρώ για κάθε εκατομμύριο του δανείου. Είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η πόλη μας

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X