Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ιράκ: Τραγωδία δίχως τέλος
Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες στο Ιράκ σε δύο επιθέσεις, η μία από τις οποίες είχε στόχο στρατιώτες και η άλλη ιρανούς σιίτες προσκυνητές, δήλωσαν στρατιωτικές πηγές και πηγές ασφαλείας.Στην επαρχία Αλ-Άνμπαρ, περίπου 160 χιλιόμετρα δυτικά της Βαγδάτης, πέντε στρατιώτες σκοτώθηκαν από την έκρηξη μιας βόμβας κατά τη διέλευση της αυτοκινητοπομπής τους.Βόρεια της ιρακινής πρωτεύουσας, στο δρόμο που συνδέει την Μπάλαντ με τη Σαμάρα, ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη κατά τη διέλευση ενός λεωφορείου που μετέφερε ιρανούς σιίτες προσκυνητές. Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 19 τραυματίστηκαν, κυρίως προσκυνητές.Τη Δευτέρα, σε επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην ίδια διαδρομή και είχε επίσης στόχο ιρανούς προσκυνητές, σκοτώθηκαν οκτώ άνθρωποι. Οι προσκυνητές που τέθηκαν στο στόχαστρο σήμερα ήταν καθ´οδόν προς τη Σαμάρα, όπου βρίσκεται ένα σιιτικό μαυσωλείο.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ιράκ: Τραγωδία δίχως τέλος

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες στο Ιράκ σε δύο επιθέσεις, η μία από τις οποίες είχε στόχο στρατιώτες και η άλλη ιρανούς σιίτες προσκυνητές, δήλωσαν στρατιωτικές πηγές και πηγές ασφαλείας.

Στην επαρχία Αλ-Άνμπαρ, περίπου 160 χιλιόμετρα δυτικά της Βαγδάτης, πέντε στρατιώτες σκοτώθηκαν από την έκρηξη μιας βόμβας κατά τη διέλευση της αυτοκινητοπομπής τους.

Βόρεια της ιρακινής πρωτεύουσας, στο δρόμο που συνδέει την Μπάλαντ με τη Σαμάρα, ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη κατά τη διέλευση ενός λεωφορείου που μετέφερε ιρανούς σιίτες προσκυνητές. Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 19 τραυματίστηκαν, κυρίως προσκυνητές.

Τη Δευτέρα, σε επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην ίδια διαδρομή και είχε επίσης στόχο ιρανούς προσκυνητές, σκοτώθηκαν οκτώ άνθρωποι. Οι προσκυνητές που τέθηκαν στο στόχαστρο σήμερα ήταν καθ΄οδόν προς τη Σαμάρα, όπου βρίσκεται ένα σιιτικό μαυσωλείο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X