Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέα πρόκληση από Ηλιόπουλο
Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Αργαλαστής Βόλου σε βάρος του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, προκάλεσαν την οργή του τελευταίου ο οποίος απάντησε στον κόσμο χαιρετώντας, με σηκωμένο το μεσαίο του δάκτυλο.Ο Ηλιόπουλος σύμφωνα με το e-volos.gr, ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο δημαρχείο της περιοχής αλλά όπως φάνηκε ήταν και ανεπιθύμητος για τους κατοίκους οι οποίοι συγκεντρώθηκαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν.

Νέα πρόκληση από Ηλιόπουλο

Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Αργαλαστής Βόλου σε βάρος του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, προκάλεσαν την οργή του τελευταίου ο οποίος απάντησε στον κόσμο χαιρετώντας, με σηκωμένο το μεσαίο του δάκτυλο.

Ο Ηλιόπουλος σύμφωνα με το e-volos.gr, ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο δημαρχείο της περιοχής αλλά όπως φάνηκε ήταν και ανεπιθύμητος για τους κατοίκους οι οποίοι συγκεντρώθηκαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X