Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ιδιοκτήτρια κινητής τηλεφωνίας η JLo!
Η γνωστή τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ κάνει νέο επιχειρηματικό βήμα, κι αυτή τη φορά στον κλάδο της τηλεφωνίας! Φυσικά, με αυτό της το εγχείρημα αυξάνει κατά πολύ τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.Μετά την επιτυχή σειρά ρούχων που κυκλοφόρησε, η εκθαμβωτική σταρ αποφάσισε να ασχοληθεί και με την τεχνολογία, ανοίγοντας αλυσίδα από 15 καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, καθώς και ιστότοπο με την επωνυμία της εταιρείας Viva Movil.Στόχος του εγχειρήματος είναι να πωληθούν τα κινητά Verizon και οι αντίστοιχες υπηρεσίες στους Λατίνους.Το πρώτο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στις 15 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη, ενώ σειρά έχουν το Λος Άντζελες και το Μαϊάμι.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το προσωπικό των καταστημάτων θα μιλά και τις δύο γλώσσες (αγγλικά και ισπανικά) και θα παρέχει μία "πολιτισμικά συναφή αγοραστική εμπειρία

Ιδιοκτήτρια κινητής τηλεφωνίας η JLo!

Η γνωστή τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ κάνει νέο επιχειρηματικό βήμα, κι αυτή τη φορά στον κλάδο της τηλεφωνίας! Φυσικά, με αυτό της το εγχείρημα αυξάνει κατά πολύ τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Μετά την επιτυχή σειρά ρούχων που κυκλοφόρησε, η εκθαμβωτική σταρ αποφάσισε να ασχοληθεί και με την τεχνολογία, ανοίγοντας αλυσίδα από 15 καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, καθώς και ιστότοπο με την επωνυμία της εταιρείας Viva Movil.

Στόχος του εγχειρήματος είναι να πωληθούν τα κινητά Verizon και οι αντίστοιχες υπηρεσίες στους Λατίνους.

Το πρώτο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στις 15 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη, ενώ σειρά έχουν το Λος Άντζελες και το Μαϊάμι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το προσωπικό των καταστημάτων θα μιλά και τις δύο γλώσσες (αγγλικά και ισπανικά) και θα παρέχει μία "πολιτισμικά συναφή αγοραστική εμπειρία

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X