Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Digg Reader:Ο επίσημος αντικαταστάτης του Google Reader
Από τη στιγμή που η Google ανακοίνωσε τον τερματισμό της υπηρεσίας Google Reader στις 1 Ιουλίου, ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών επιχείρησε να δημιουργήσει τη δική της εναλλακτική έκδοση του δημοφιλούς RSS feed reader.Τελικά, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Digg, αυτή είναι η εταιρεία που κατάφερε να επικρατήσει και ο επίσημος αντικαταστάτης του Google Reader θα ακούει στο όνομα Digg Reader. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Andrew McLaughlin, δε θα αποτελεί ξεχωριστή εφαρμογή αλλά θα δουλεύει μαζί με το Digg προσθέτοντας του επιπλέον λειτουργικότητα (reader).Η υπηρεσία θα διαθέτει απλό, γρήγορο και καθαρό περιβάλλον καθώς και επιλογές ταξινόμησης πέρα από τη γώριμη μέθοδο εμφάνισης βάσει χρονολογικής σειράς του Google Reader.Πηγή:techgear.gr

Digg Reader:Ο επίσημος αντικαταστάτης του Google Reader

Από τη στιγμή που η Google ανακοίνωσε τον τερματισμό της υπηρεσίας Google Reader στις 1 Ιουλίου, ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών επιχείρησε να δημιουργήσει τη δική της εναλλακτική έκδοση του δημοφιλούς RSS feed reader.

Τελικά, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Digg, αυτή είναι η εταιρεία που κατάφερε να επικρατήσει και ο επίσημος αντικαταστάτης του Google Reader θα ακούει στο όνομα Digg Reader. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Andrew McLaughlin, δε θα αποτελεί ξεχωριστή εφαρμογή αλλά θα δουλεύει μαζί με το Digg προσθέτοντας του επιπλέον λειτουργικότητα (reader).

Η υπηρεσία θα διαθέτει απλό, γρήγορο και καθαρό περιβάλλον καθώς και επιλογές ταξινόμησης πέρα από τη γώριμη μέθοδο εμφάνισης βάσει χρονολογικής σειράς του Google Reader.

Πηγή:techgear.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X