Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συναυλία και πεζοπορία στις Σκουριές
Κυριακάτικη ανάβαση στο όρος Κάκαβο πραγματοποίησαν διαδηλωτές που αντιτίθενται στα μεταλλεία εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Αρχικά, συγκεντρώθηκαν στην Ιερισσό και ακολούθησε πεζοπορία έως το βουνό. Οι διαδηλωτές έφτασαν έως την τοποθεσία ρέμα Καρατζά.Ο περίπατος έγινε σε ήρεμο κλίμα, καθώς σύμφωνα με τους διοργανωτές σκοπός ήταν να γνωρίσει ο κόσμος την ομορφιά της περιοχής και να κατανοήσει τις επιπτώσεις που θα επιφέρει η εξόρυξη χρυσού. Προηγήθηκε χθες βράδυ μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και παρουσία πλήθος κόσμου, στην Ιερισσό. Την διοργάνωση ανέλαβαν οι Επιτροπές Αγώνα κατά της επένδυσης χρυσού στις Σκουριές.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συναυλία και πεζοπορία στις Σκουριές

Κυριακάτικη ανάβαση στο όρος Κάκαβο πραγματοποίησαν διαδηλωτές που αντιτίθενται στα μεταλλεία εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής.

Αρχικά, συγκεντρώθηκαν στην Ιερισσό και ακολούθησε πεζοπορία έως το βουνό. Οι διαδηλωτές έφτασαν έως την τοποθεσία ρέμα Καρατζά.

Ο περίπατος έγινε σε ήρεμο κλίμα, καθώς σύμφωνα με τους διοργανωτές σκοπός ήταν να γνωρίσει ο κόσμος την ομορφιά της περιοχής και να κατανοήσει τις επιπτώσεις που θα επιφέρει η εξόρυξη χρυσού. Προηγήθηκε χθες βράδυ μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και παρουσία πλήθος κόσμου, στην Ιερισσό. Την διοργάνωση ανέλαβαν οι Επιτροπές Αγώνα κατά της επένδυσης χρυσού στις Σκουριές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X