Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κύπρος: Εκδήλωση διαμαρτυρίας
Συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της αγοράς από το κράτος πολυτελούς αυτοκινήτου, αξίας 43 χιλιάδων ευρώ, για τον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, πραγματοποίησαν έξω από τη Βουλή μέλη του Κινήματος Οικολόγων.Οι διαμαρτυρόμενοι σχημάτισαν με τα σώματά τους μπροστά από την είσοδο της Βουλής ένα αυτοκίνητο και τοποθέτησαν σε αυτό τροχούς.Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο βουλευτής των Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης, είπε ότι πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα στους βουλευτές, να μην εγκρίνουν στην σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών το αίτημα της κυβέρνησης για την αγορά του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Κύπρος: Εκδήλωση διαμαρτυρίας

Συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της αγοράς από το κράτος πολυτελούς αυτοκινήτου, αξίας 43 χιλιάδων ευρώ, για τον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, πραγματοποίησαν έξω από τη Βουλή μέλη του Κινήματος Οικολόγων.

Οι διαμαρτυρόμενοι σχημάτισαν με τα σώματά τους μπροστά από την είσοδο της Βουλής ένα αυτοκίνητο και τοποθέτησαν σε αυτό τροχούς.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο βουλευτής των Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης, είπε ότι πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα στους βουλευτές, να μην εγκρίνουν στην σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών το αίτημα της κυβέρνησης για την αγορά του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X