Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αγνοείται δύτης σε σπήλαιο της Αρκαδίας
Θρίλερ με δύτη του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου που αγνοείται σε ένα από τα βαθύτερα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας, στο σπήλαιο της πηγής Σίντζι, στην Κανδύλα Αρκαδίας. Είχε καταδυθεί με τρία ακόμη μέλη του Ομίλου, τα οποία επέστρεψαν στην επιφάνεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις προσπάθειες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου αναμένεται να συνδράμει και ομάδα δυτών που μεταβαίνει στην περιοχή, από την Αθήνα. Οι πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για εμφάνιση προβλήματος στις νέες φιάλες οξυγόνου της ομάδας, χωρίς η πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί. Το σπήλαιο Σίντζι θεωρείται το βαθύτερο πλημμυρισμένο σπήλαιο στην Ελλάδα, τουλάχιστον 170 μέτρα, σύμφωνα με ειδικούς.

Αγνοείται δύτης σε σπήλαιο της Αρκαδίας

 

Θρίλερ με δύτη του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου που αγνοείται σε ένα από τα βαθύτερα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας, στο σπήλαιο της πηγής Σίντζι, στην Κανδύλα Αρκαδίας. Είχε καταδυθεί με τρία ακόμη μέλη του Ομίλου, τα οποία επέστρεψαν στην επιφάνεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις προσπάθειες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου αναμένεται να συνδράμει και ομάδα δυτών που μεταβαίνει στην περιοχή, από την Αθήνα.
Οι πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για εμφάνιση προβλήματος στις νέες φιάλες οξυγόνου της ομάδας, χωρίς η πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί.

Το σπήλαιο Σίντζι θεωρείται το βαθύτερο πλημμυρισμένο σπήλαιο στην Ελλάδα, τουλάχιστον 170 μέτρα, σύμφωνα με ειδικούς.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X