Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το αγόρασε 30 ευρώ, το πουλά 70.000!
Το Breiling Top Time με τον μετρητή Γκάιγκερ που ο Σον Κόνερι χρησιμοποιούσε στην αναζήτηση κλεμμένων πυρηνικών βομβών εντόπισε ενας παρατηρητικός επισκέπτης παζαριού γειτονιάς κάπου στη Βρετανία. Ο τυχερός αγοραστής του δεν έδωσε πάνω από 25 λίρες ή 30 ευρώ για να αποκτήσει το μοναδικό ρολόι που η διάσημη εταιρεία είχε τροποποιήσει για τις ανάγκες της ταινίας Thunderball, του 1965. Πλέον, το μοναδικό κομμάτι βρίσκεται στους Κρίστις του Λονδίνου και ετοιμάζεται να δημοπρατηθεί, με τις εκτιμήσεις να θέλουν να πιάνει τουλάχιστον 60.000 λίρες ή 70.000 ευρώ, καθώς οι λάτρεις του Τζέιμς Μποντ και ειδικά των ταινιών του Σον Κόνερι είναι και πολλοί και φανατικοί. Η δημοπρασία θα γίνει στις 26 Ιουνίου... ΠΗΓΗ: e-go.gr

Το αγόρασε 30 ευρώ, το πουλά 70.000!

Το Breiling Top Time με τον μετρητή Γκάιγκερ που ο Σον Κόνερι χρησιμοποιούσε στην αναζήτηση κλεμμένων πυρηνικών βομβών εντόπισε ενας παρατηρητικός επισκέπτης παζαριού γειτονιάς κάπου στη Βρετανία.

Ο τυχερός αγοραστής του δεν έδωσε πάνω από 25 λίρες ή 30 ευρώ για να αποκτήσει το μοναδικό ρολόι που η διάσημη εταιρεία είχε τροποποιήσει για τις ανάγκες της ταινίας Thunderball, του 1965.

Πλέον, το μοναδικό κομμάτι βρίσκεται στους Κρίστις του Λονδίνου και ετοιμάζεται να δημοπρατηθεί, με τις εκτιμήσεις να θέλουν να πιάνει τουλάχιστον 60.000 λίρες ή 70.000 ευρώ, καθώς οι λάτρεις του Τζέιμς Μποντ και ειδικά των ταινιών του Σον Κόνερι είναι και πολλοί και φανατικοί. Η δημοπρασία θα γίνει στις 26 Ιουνίου…

ΠΗΓΗ: e-go.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X