Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προτελευταία στροφή για τις πανελλήνιες
Στην τελευταία τους στροφή μπαίνουν αυτή την εβδομάδα οι πανελλήνιες εξετάσεις. Η σημερινή θεωρείται η κρισιμότερη ημέρα των πανελλαδικών για τους υποψηφίους.Η θεωρητική διαγωνίζεται στα αρχαία ελληνικά, ενώ οι κατευθύνσεις της Θετικής και η Τεχνολογικής στα Μαθηματικά. Και τα δυο μαθήματα είναι αυξημένης βαρύτητας για τους υποψηφίους του 1ου, 2ου και 4ου επιστημονικού πεδίου και έχουν αυξημένο συντελεστή βαρύτητας για τις αντίστοιχες σχολές με αποτέλεσμα η καλή βαθμολογία να είναι απαραίτητη για τους υποψηφίους.Αύριο οι υποψήφιοι θα έχουν "ρεπό

Προτελευταία στροφή για τις πανελλήνιες

Στην τελευταία τους στροφή μπαίνουν αυτή την εβδομάδα οι πανελλήνιες εξετάσεις. Η σημερινή θεωρείται η κρισιμότερη ημέρα των πανελλαδικών για τους υποψηφίους.

Η θεωρητική διαγωνίζεται στα αρχαία ελληνικά, ενώ οι κατευθύνσεις της Θετικής και η Τεχνολογικής στα Μαθηματικά. Και τα δυο μαθήματα είναι αυξημένης βαρύτητας για τους υποψηφίους του 1ου, 2ου και 4ου επιστημονικού πεδίου και έχουν αυξημένο συντελεστή βαρύτητας για τις αντίστοιχες σχολές με αποτέλεσμα η καλή βαθμολογία να είναι απαραίτητη για τους υποψηφίους.

Αύριο οι υποψήφιοι θα έχουν "ρεπό

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X