Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τουρκία:Διαλδήλωση για την απαγόρευση των φιλιών!
Δεκάδες ζευγάρια στην Άγκυρα φιλήθηκαν στο μετρό της Τουρκίας ως ένδειξη  διαμαρτυρίας σε μια ανακοίνωση του μετρό, που ζητούσε από τους επιβάτες να  ενεργούν σύμφωνα με τους ηθικούς κανόνες επειδή οι κάμερες ασφαλείας του μετρό  εντόπισαν ένα ζευγάρι να φιλιέται.Το ζήτημα προκάλεσε την αντιπολίτευση κατηγορώντας το κυβερνών κόμμα ότι  προσπαθεί να επεκτείνει το ρόλο του Ισλάμ στην Τουρκία, από τη στιγμή που οι  διοικητικοί υπάλληλοι του μετρό έχουν τέτοιες απαιτήσεις.Περίπου 100 άτομα φιλήθηκαν για αρκετά λεπτά στο μετρό το Σάββατο ως ένδειξη  διαμαρτυρίας. Οι διαδηλωτές κρατούσαν ταμπέλες που έγραφαν "δωρεάν φιλιά» και  φώναζαν συνθήματα.Παράλληλα μια προ-ισλαμική ομάδα περίπου 20 ατόμων οργάνωσαν μια  αντι-διαδήλωση και η αστυνομία έστησε οδοφράγματα μεταξύ των δυο ομάδων.

Τουρκία:Διαλδήλωση για την απαγόρευση των φιλιών!

 

Δεκάδες ζευγάρια στην Άγκυρα φιλήθηκαν στο μετρό της Τουρκίας ως ένδειξη  διαμαρτυρίας σε μια ανακοίνωση του μετρό, που ζητούσε από τους επιβάτες να  ενεργούν σύμφωνα με τους ηθικούς κανόνες επειδή οι κάμερες ασφαλείας του μετρό  εντόπισαν ένα ζευγάρι να φιλιέται.

Το ζήτημα προκάλεσε την αντιπολίτευση κατηγορώντας το κυβερνών κόμμα ότι  προσπαθεί να επεκτείνει το ρόλο του Ισλάμ στην Τουρκία, από τη στιγμή που οι  διοικητικοί υπάλληλοι του μετρό έχουν τέτοιες απαιτήσεις.

Περίπου 100 άτομα φιλήθηκαν για αρκετά λεπτά στο μετρό το Σάββατο ως ένδειξη  διαμαρτυρίας. Οι διαδηλωτές κρατούσαν ταμπέλες που έγραφαν "δωρεάν φιλιά" και  φώναζαν συνθήματα.

Παράλληλα μια προ-ισλαμική ομάδα περίπου 20 ατόμων οργάνωσαν μια  αντι-διαδήλωση και η αστυνομία έστησε οδοφράγματα μεταξύ των δυο ομάδων.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X