Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Και η Google στο παιχνίδι για την εξαγορά του Waze
Δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρει ότι η Google ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Waze, της εταιρείας χαρτογράφησης για την οποία φαίνεται ότι ενδιαφέρεται και η Facebook! Η Waze ζητά πάνω από $1 δις για την εξαγορά σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στις συζητήσεις ενώ υπάρχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει ανεξάρτητη συγκεντρώνοντας νέο γύρο χρηματοδότησης. Google και Facebook δεν είναι οι μοναδικές εταιρείες που ενδιαφέρονται για την Waze, η οποία χρησιμοποιεί πληροφορίες από online κοινότητες για την βελτίωση οδηγιών πλοήγησης κτλπ., με άλλους υποψηφίους του χώρου να την έχουν πλησιάσει χωρίς να κατονομάζονται, όμως. Με καμία από αυτές, ωστόσο, η συμφωνία δεν έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη του θέματος καθώς οι χάρτες αναδεικνύονται σε σημαντικό χαρτί στον χώρο των κινητών τηλεφώνων. ΠΗΓΗ: techgear.gr

Και η Google στο παιχνίδι για την εξαγορά του Waze

Δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρει ότι η Google ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Waze, της εταιρείας χαρτογράφησης για την οποία φαίνεται ότι ενδιαφέρεται και η Facebook! Η Waze ζητά πάνω από $1 δις για την εξαγορά σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στις συζητήσεις ενώ υπάρχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει ανεξάρτητη συγκεντρώνοντας νέο γύρο χρηματοδότησης.

Google και Facebook δεν είναι οι μοναδικές εταιρείες που ενδιαφέρονται για την Waze, η οποία χρησιμοποιεί πληροφορίες από online κοινότητες για την βελτίωση οδηγιών πλοήγησης κτλπ., με άλλους υποψηφίους του χώρου να την έχουν πλησιάσει χωρίς να κατονομάζονται, όμως. Με καμία από αυτές, ωστόσο, η συμφωνία δεν έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη του θέματος καθώς οι χάρτες αναδεικνύονται σε σημαντικό “χαρτί” στον χώρο των κινητών τηλεφώνων.

ΠΗΓΗ: techgear.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X