Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νυχτο… παραπατήματα για τον Clooney
Ο George Clooney μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε ένα σοβαρό προφίλ ενός ηθοποιού και σκηνοθέτη που έχει πολιτικές και κοινωνικές ανησυχίες... Ωστόσο, όταν χαλαρώνει και πίνει ένα ποτηράκι παραπάνω γίνεται πραγματικά αγνώριστος!Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε, πρόσφατα, κατά την έξοδό του από γνωστό εστιατόριο στο Λονδίνο, να επιδεικνύει τις χορευτικές του φιγούρες.Να σημειωθεί ότι ο George Clooney βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα για τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας με τίτλο "The Monument Men

Νυχτο… παραπατήματα για τον Clooney

Ο George Clooney μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε ένα σοβαρό προφίλ ενός ηθοποιού και σκηνοθέτη που έχει πολιτικές και κοινωνικές ανησυχίες… Ωστόσο, όταν χαλαρώνει και πίνει ένα ποτηράκι παραπάνω γίνεται πραγματικά αγνώριστος!

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε, πρόσφατα, κατά την έξοδό του από γνωστό εστιατόριο στο Λονδίνο, να επιδεικνύει τις χορευτικές του φιγούρες.

Να σημειωθεί ότι ο George Clooney βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα για τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας με τίτλο «The Monument Men

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X