Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Με ενοχλεί το ψεύτικο προφίλ των celebrities
Η συνέντευξη από μια γυναίκα που ειδικεύεται στις επικοινωνιακές τακτικές είναι λογικά ό,τι πιο βαρετό μπορεί να συμβεί σε έναν δημοσιογράφο, αφού ξέρει ότι θα ακούσει ανθολόγιο από κλισέ. Στην περίπτωση της σιδηράς κυρίας των δημοσίων σχέσεων του AΝΤ1, όμως, τα δεδομένα ανατρέπονται εντελώς, αφού όταν μιλά για τον εαυτό της, το κάνει αυθόρμητα, χωρίς ωραιοποίηση και δημοσιοσχετίστικα αποφθέγματα.Βρίσκεσαι στο γυαλί για δεύτερη φορά, με ένα κάπως διαφορετικό προϊόν. Ποια η διαφορά ως κριτής στο "Χ Factor

Με ενοχλεί το ψεύτικο προφίλ των celebrities

Η συνέντευξη από μια γυναίκα που ειδικεύεται στις επικοινωνιακές τακτικές είναι λογικά ό,τι πιο βαρετό μπορεί να συμβεί σε έναν δημοσιογράφο, αφού ξέρει ότι θα ακούσει ανθολόγιο από κλισέ. Στην περίπτωση της σιδηράς κυρίας των δημοσίων σχέσεων του AΝΤ1, όμως, τα δεδομένα ανατρέπονται εντελώς, αφού όταν μιλά για τον εαυτό της, το κάνει αυθόρμητα, χωρίς ωραιοποίηση και δημοσιοσχετίστικα αποφθέγματα.

Βρίσκεσαι στο γυαλί για δεύτερη φορά, με ένα κάπως διαφορετικό προϊόν. Ποια η διαφορά ως κριτής στο «Χ Factor

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X