Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Λευκό: Μια κλασική επιλογή
Το λευκό αποτελεί μια κλασική επιλογή χρώματος για την άνοιξη και το καλοκαίρι.Ακόμη και φέτος, οι σχεδιαστές προτίμησαν περισσότερα χρώματα, ώστε να δώσουν στις γυναίκες την επιλογή να τα φορέσουν περισσότερο, το λευκό δεν έλειψε από καμία συλλογή, σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος της Vogue.Βέβαια, κάποιοι αποφάσισαν να επενδύσουν πολύ στο λευκό, θεωρώντας ότι έτσι δίνουν στις γυναίκες σε μια περίοδο κρίσης τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα ρούχο που θα έχει πρωτεύοντα ρόλο στην γκαρνταρόμπα τους για πολλά χρόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι οίκοι Αkris και Bally, η εταιρεία prêt a porter Banana Republic αλλά και η Stella Mc Cartney.

Λευκό: Μια κλασική επιλογή

Το λευκό αποτελεί μια κλασική επιλογή χρώματος για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Ακόμη και φέτος, οι σχεδιαστές προτίμησαν περισσότερα χρώματα, ώστε να δώσουν στις γυναίκες την επιλογή να τα φορέσουν περισσότερο, το λευκό δεν έλειψε από καμία συλλογή, σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος της Vogue.

Βέβαια, κάποιοι αποφάσισαν να επενδύσουν πολύ στο λευκό, θεωρώντας ότι έτσι δίνουν στις γυναίκες σε μια περίοδο κρίσης τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα ρούχο που θα έχει πρωτεύοντα ρόλο στην γκαρνταρόμπα τους για πολλά χρόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι οίκοι Αkris και Bally, η εταιρεία prêt a porter Banana Republic αλλά και η Stella Mc Cartney.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X