Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το Flickr αναβαθμίζεται
Η Yahoo ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στην υπηρεσία διαχείρισης και διαμοιρασμού φωτογραφιών Flickr, που πλέον θα υποστηρίζει εικόνες υψηλής ανάλυσης, δωρεάν διάθεση 1 TB αποθηκευτικού χώρου, και βελτιωμένη διεπαφή χρήστη.Η ανακοίνωση αυτή, για τις αλλαγές που έγιναν στο Fickr, επισκιάστηκε από την είδηση της εξαγοράς της πλατφόρμας του Tumblr από την Yahoo, έναντι 1.1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.Το Flickr πλέον εκτός από την υποστήριξη εικόνων υψηλής ανάλυσης, διαθέτει αναβαθμισμένη slideshow λειτουργία με την οποία ο χρήστης μπορεί να δει τις φωτογραφίες fullscreen ενώ με την νέα αναβαθμισμένη για Android συσκευές η οποία επιτρέπει στο χρήστη να ανεβάσει φωτογραφίες απευθείας από το smartphone του.Το πιο σημαντικό όμως είναι η επέκταση του αποθηκευτικού χώρου στο 1 ΤΒ για να μπορεί κάθε χρήστης να αποθηκεύει φωτογραφίες αλλά και βίντεο στο προφίλ του.

Το Flickr αναβαθμίζεται

Η Yahoo ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στην υπηρεσία διαχείρισης και διαμοιρασμού φωτογραφιών Flickr, που πλέον θα υποστηρίζει εικόνες υψηλής ανάλυσης, δωρεάν διάθεση 1 TB αποθηκευτικού χώρου, και βελτιωμένη διεπαφή χρήστη.

Η ανακοίνωση αυτή, για τις αλλαγές που έγιναν στο Fickr, επισκιάστηκε από την είδηση της εξαγοράς της πλατφόρμας του Tumblr από την Yahoo, έναντι 1.1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το Flickr πλέον εκτός από την υποστήριξη εικόνων υψηλής ανάλυσης, διαθέτει αναβαθμισμένη slideshow λειτουργία με την οποία ο χρήστης μπορεί να δει τις φωτογραφίες fullscreen ενώ με την νέα αναβαθμισμένη για Android συσκευές η οποία επιτρέπει στο χρήστη να ανεβάσει φωτογραφίες απευθείας από το smartphone του.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η επέκταση του αποθηκευτικού χώρου στο 1 ΤΒ για να μπορεί κάθε χρήστης να αποθηκεύει φωτογραφίες αλλά και βίντεο στο προφίλ του.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X