Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συναυλία αλληλεγγύης με καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο
Περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες από την Ελλάδα και την Κύπρο ενώνουν τη φωνή τους απόψε σε συναυλία αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.Μεταξύ των καταξιωμένων καλλιτεχνών είναι ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Αννα Βίσση, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο Σταύρος Σιδεράς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η Ευρυδίκη, η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Βάσος Αργυρίδης.Συμμετέχουν επίσης η παιδική χορωδία του Δήμου Λάρνακας, το φωνητικό σύνολο του Δήμου Λάρνακας, ο DJ Φράγκης Χαπέρης, και οι μπάντες Tat Nabar, Batukinio, In Unison, Papillon, MCCS Fade, Cashier.Αντί εισιτηρίου το κοινό θα προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες. Τη συναυλία διοργανώνουν από κοινού ο δήμος Λάρνακας και οι δήμοι και κοινότητες της επαρχίας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου. Με φορτηγά του στρατού τα τρόφιμα και τα άλλα είδη, που θα συγκεντωθούν, θα μεταφερθούν σε αποθήκες, από τις οποίες στη συνέχεια θα διανεμηθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των δήμων και των κοινοτήτων της επαρχίας Λάρνακας.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συναυλία αλληλεγγύης με καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο

Περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες από την Ελλάδα και την Κύπρο ενώνουν τη φωνή τους απόψε σε συναυλία αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Μεταξύ των καταξιωμένων καλλιτεχνών είναι ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Αννα Βίσση, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο Σταύρος Σιδεράς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η Ευρυδίκη, η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Βάσος Αργυρίδης.

Συμμετέχουν επίσης η παιδική χορωδία του Δήμου Λάρνακας, το φωνητικό σύνολο του Δήμου Λάρνακας, ο DJ Φράγκης Χαπέρης, και οι μπάντες Tat Nabar, Batukinio, In Unison, Papillon, MCCS Fade, Cashier.

Αντί εισιτηρίου το κοινό θα προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες. Τη συναυλία διοργανώνουν από κοινού ο δήμος Λάρνακας και οι δήμοι και κοινότητες της επαρχίας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου.

Με φορτηγά του στρατού τα τρόφιμα και τα άλλα είδη, που θα συγκεντωθούν, θα μεταφερθούν σε αποθήκες, από τις οποίες στη συνέχεια θα διανεμηθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των δήμων και των κοινοτήτων της επαρχίας Λάρνακας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X