Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Με φουσκωμένη κοιλίτσα στα μπουζούκια!
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα και επισκέφθηκαν το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης. Η αγαπημένη του Γρηγόρη φορούσε ένα αέρινο φόρεμα και δεν ήταν λίγες οι φορές που χάιδεψε την κοιλίτσα της! Μπορεί να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως η Κατερίνα δε σταματάει να συνοδεύει τον σύντροφό της όπου πηγαίνει! Δείτε το βίντεο του SalonikaVideo με τα χαρακτηριστικά πλάνα:

Με φουσκωμένη κοιλίτσα στα μπουζούκια!

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα και επισκέφθηκαν το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης.

Η αγαπημένη του Γρηγόρη φορούσε ένα αέρινο φόρεμα και δεν ήταν λίγες οι φορές που χάιδεψε την κοιλίτσα της! Μπορεί να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως η Κατερίνα δε σταματάει να συνοδεύει τον σύντροφό της όπου πηγαίνει!

Δείτε το βίντεο του SalonikaVideo με τα χαρακτηριστικά πλάνα:

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X