Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι πολιτικοί αρχηγοί παίρνουν θέση
Σε εξέλιξη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το αντιρατσιστικό. Τη χρυσή τομή για το νομοσχέδιο, που έχει προκαλέσει ενδοκυβερνητικές τριβές, θα προσπαθήσουν να βρουν ο πρωθυπουργός και οι δύο κυβερνητικοί εταίροι. Πριν από τη σύσκεψη δόθηκε στη δημοσιότητα το πόρισμα της κεντρικής νομοπαρασκευαστικής επιτροπής της Βουλής, η οποία έκρινε ορισμένες από τις διατάξεις του επίμαχου νομοσχεδίου αντισυνταγματικές. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγες ώρες πριν μεταβεί στο Μαξίμου, είδε στην Ιπποκράτους τον αρμόδιο υπουργό, Αντώνη Ρουπακιώτη.Αντισυνταγματικές οι διατάξεις του αντιρατσιστικούΕνόχληση του ΠΑΣΟΚ για το πρακτικόΑλλαγές στον υφιστάμενο νόμο ή φτιάξτε νέοΑ. Παπαδόπουλος: Δεν αρκεί ο νόμος του 1979ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ απειλούν με κατάθεση του ΝομοσχεδίουΕπίθεση ΣΥΡΙΖΑ για το αντιρατσιστικό

Οι πολιτικοί αρχηγοί παίρνουν θέση

Σε εξέλιξη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το αντιρατσιστικό. Τη χρυσή τομή για το νομοσχέδιο, που έχει προκαλέσει ενδοκυβερνητικές τριβές, θα προσπαθήσουν να βρουν ο πρωθυπουργός και οι δύο κυβερνητικοί εταίροι. Πριν από τη σύσκεψη δόθηκε στη δημοσιότητα το πόρισμα της κεντρικής νομοπαρασκευαστικής επιτροπής της Βουλής, η οποία έκρινε ορισμένες από τις διατάξεις του επίμαχου νομοσχεδίου αντισυνταγματικές. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγες ώρες πριν μεταβεί στο Μαξίμου, είδε στην Ιπποκράτους τον αρμόδιο υπουργό, Αντώνη Ρουπακιώτη.

Αντισυνταγματικές οι διατάξεις του αντιρατσιστικού

Ενόχληση του ΠΑΣΟΚ για το πρακτικό

Αλλαγές στον υφιστάμενο νόμο ή φτιάξτε νέο

Α. Παπαδόπουλος: Δεν αρκεί ο νόμος του 1979

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ απειλούν με κατάθεση του Νομοσχεδίου

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για το αντιρατσιστικό

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X