Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Όροι διαγωνισμού για 3μερο στην Ζάκυνθο
ΔιαγωνισμόςΠροκήρυξη όρων διαγωνισμού υπό τον τίτλο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ boro.gr» από την εταιρεία με την επωνυμία REAL MEDIA AE στο εξής «η Διοργανώτρια»), μέσω της σελίδας στo facebook https://www.facebook.com/anna.drouza.51. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της εταιρείας REAL MEDIA AE καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού.2. Διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού:Από Δευτέρα 27/05/2013 έως και Κυριακή  30/06/2013.3. Το Έπαθλο:Ο νικητής, που θα αναδειχθεί με κλήρωση που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 1/7/2013, θα κερδίσει την διαμονή 3 ημερών για 2 άτομα στην Ζάκυνθο  στο ξενοδοχείο Lesante4. Δεν περιλαμβάνονται:Μεταφορικά έξοδα- Ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά εισιτήρια.Μεταφορά από και προς το κατάλυμα.Λοιπά γεύματα - Προσωπικά έξοδα.5. Παρατηρήσεις διαγωνισμού:1) Ο νικητής του διαγωνισμού κερδίζει διακοπές  για δύο άτομα στην Ζάκυνθο (με διαμονή στο ξενοδοχείο Lesante) διάρκειας 3 ημερών όπως περιγράφεται ανωτέρω.2) Το δώρο του διαγωνισμού σε καμία περίπτωση δεν εξαργυρώνεται. Ο νικητής μπορεί να κάνει χρήση του δώρου μέχρι 31/8/2013.3) Ο νικητής του διαγωνισμού οφείλει να ενημερώσει την υπεύθυνη κρατήσεων του ξενοδοχείου 6 ημέρες πριν προκειμένου να βεβαιωθεί ότι υπάρχει διαθεσιμότητα ώστε να πραγματοποιήσει την κράτηση του δωματίου.

Όροι διαγωνισμού για 3μερο στην Ζάκυνθο

Διαγωνισμός

Προκήρυξη όρων διαγωνισμού υπό τον τίτλο "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ boro.gr" από την εταιρεία με την επωνυμία REAL MEDIA AE στο εξής "η Διοργανώτρια"), μέσω της σελίδας στo facebook https://www.facebook.com/anna.drouza.5

 

1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της εταιρείας REAL MEDIA AE καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού.

 

2. Διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού:

Από Δευτέρα 27/05/2013 έως και Κυριακή  30/06/2013.

 

3. Το Έπαθλο:

Ο νικητής, που θα αναδειχθεί με κλήρωση που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 1/7/2013, θα κερδίσει την διαμονή 3 ημερών για 2 άτομα στην Ζάκυνθο  στο ξενοδοχείο Lesante

 

4. Δεν περιλαμβάνονται:

Μεταφορικά έξοδα- Ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά εισιτήρια.

Μεταφορά από και προς το κατάλυμα.

Λοιπά γεύματα – Προσωπικά έξοδα.

 

5. Παρατηρήσεις διαγωνισμού:

1) Ο νικητής του διαγωνισμού κερδίζει διακοπές  για δύο άτομα στην Ζάκυνθο (με διαμονή στο ξενοδοχείο Lesante) διάρκειας 3 ημερών όπως περιγράφεται ανωτέρω.

2) Το δώρο του διαγωνισμού σε καμία περίπτωση δεν εξαργυρώνεται. Ο νικητής μπορεί να κάνει χρήση του δώρου μέχρι 31/8/2013.

3) Ο νικητής του διαγωνισμού οφείλει να ενημερώσει την υπεύθυνη κρατήσεων του ξενοδοχείου 6 ημέρες πριν προκειμένου να βεβαιωθεί ότι υπάρχει διαθεσιμότητα ώστε να πραγματοποιήσει την κράτηση του δωματίου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X