Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Όροι διαγωνισμού για κινητό
ΔιαγωνισμόςΠροκήρυξη όρων διαγωνισμού υπό τον τίτλο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ boro.gr» από την εταιρεία με την επωνυμία REAL MEDIA AE στο εξής «η Διοργανώτρια»), μέσω της σελίδας στo facebook https://www.facebook.com/anna.drouza.5 και του REAL FM.1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της εταιρείας REAL MEDIA AE καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού.2. Διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού:Από Δευτέρα 13/05/2013 έως και Δευτέρα 10/06/2013.3. Το Έπαθλο:Ο νικητής, που θα αναδειχθεί με κλήρωση που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 10/6/2013 στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στον real fm , θα κερδίσει το κινητό MLG IQtalk Crystal4. Παρατηρήσεις διαγωνισμού:1) Ο νικητής του διαγωνισμού κερδίζει το κινητό MLG IQtalk Crystal όπως περιγράφεται ανωτέρω.2) Το δώρο του διαγωνισμού σε καμία περίπτωση δεν εξαργυρώνεται.

Όροι διαγωνισμού για κινητό

Διαγωνισμός

Προκήρυξη όρων διαγωνισμού υπό τον τίτλο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ boro.gr» από την εταιρεία με την επωνυμία REAL MEDIA AE στο εξής «η Διοργανώτρια»), μέσω της σελίδας στo facebook https://www.facebook.com/anna.drouza.5 και του REAL FM.

 

1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της εταιρείας REAL MEDIA AE καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού.

 

2. Διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού:

Από Δευτέρα 13/05/2013 έως και Δευτέρα 10/06/2013.

 

3. Το Έπαθλο:

Ο νικητής, που θα αναδειχθεί με κλήρωση που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 10/6/2013 στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στον real fm , θα κερδίσει το κινητό MLG IQtalk Crystal

 

4. Παρατηρήσεις διαγωνισμού:

1) Ο νικητής του διαγωνισμού κερδίζει το κινητό MLG IQtalk Crystal όπως περιγράφεται ανωτέρω.

2) Το δώρο του διαγωνισμού σε καμία περίπτωση δεν εξαργυρώνεται.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X