Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έτοιμος για… χειρόφρενο ο ΟΑΣΘ
Χωρίς λεωφορεία κινδυνεύει να μείνει η Θεσσαλονίκη μετά το τελεσίγραφο της διοίκησης του Οργανισμού προς το υπουργείο Μεταφορών για την καταβολή μέρους των οφειλομένων. ύψους 80 εκατ.ευρώ. Μάλιστα, προειδοποιεί με στάση πληρωμών και διακοπή έργου από τις 27 Μαΐου, εάν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ρευστότητας και των οφειλών του δημοσίου. Ο ΟΑΣΘ ζητά να καταβληθούν 15 εκατ.ευρώ στον Οργανισμό μέχρι το τέλος του μήνα έναντι των βεβαιωμένων οφειλών του δημοσίου συνολικού ύψους 80 εκατ.ευρώ. Αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του, τότε ο οδηγοί θα τραβήξουν χειρόφρενο και η Θεσσαλονίκη θα βρεθεί χωρίς αστική συγκοινωνία. Ταυτόχρονα, ο Οργανισμός θα προχωρήσει και σε στάση πληρωμών. "Έχουμε άνοιγμα στο ΙΚΑ 28 εκατ.ευρώ. Θα πάμε σε ρύθμιση βέβαια αλλά αυξάνεται η δόση. Συνολικά για τις δόσεις πρέπει να δώσουμε μέχρι 31/5/2013 1,5 εκατ.ευρώ. Πώς θα τα πληρώσουμε; Βρισκόμαστε στο σημείο να μην έχουμε 1,5 εκατ.ευρώ για να πληρώσουμε τα καύσιμα για τα λεωφορεία

Έτοιμος για… χειρόφρενο ο ΟΑΣΘ

Χωρίς λεωφορεία κινδυνεύει να μείνει η Θεσσαλονίκη μετά το τελεσίγραφο της διοίκησης του Οργανισμού προς το υπουργείο Μεταφορών για την καταβολή μέρους των οφειλομένων.

ύψους 80 εκατ.ευρώ. Μάλιστα, προειδοποιεί με στάση πληρωμών και διακοπή έργου από τις 27 Μαΐου, εάν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ρευστότητας και των οφειλών του δημοσίου.

Ο ΟΑΣΘ ζητά να καταβληθούν 15 εκατ.ευρώ στον Οργανισμό μέχρι το τέλος του μήνα έναντι των βεβαιωμένων οφειλών του δημοσίου συνολικού ύψους 80 εκατ.ευρώ. Αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του, τότε ο οδηγοί θα τραβήξουν χειρόφρενο και η Θεσσαλονίκη θα βρεθεί χωρίς αστική συγκοινωνία. Ταυτόχρονα, ο Οργανισμός θα προχωρήσει και σε στάση πληρωμών.

«Έχουμε άνοιγμα στο ΙΚΑ 28 εκατ.ευρώ. Θα πάμε σε ρύθμιση βέβαια αλλά αυξάνεται η δόση. Συνολικά για τις δόσεις πρέπει να δώσουμε μέχρι 31/5/2013 1,5 εκατ.ευρώ. Πώς θα τα πληρώσουμε; Βρισκόμαστε στο σημείο να μην έχουμε 1,5 εκατ.ευρώ για να πληρώσουμε τα καύσιμα για τα λεωφορεία

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X