Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / H Yahoo σχεδιάζει την εξαγορά της Hulu έναντι $600-$800 εκατ.
Οι εξαγορές δείχνουν να μην έχουν τέλος για τη Yahoo, αφού μετά την απόκτηση της blogging πλατφόρμας Tumblr, η εταίρεία σχεδιάζει τώρα να προχωρήσει και σε αυτήν της δημοφιλούς video-streaming υπηρεσίας Hulu. Το ποσό που προτίθεται να καταβάλει κυμαίνεται στα 600-800 εκατ., αρκετά χαμηλότερο δηλαδή από το κόστος της εξαγοράς του Tumblr ($1.1 δισ.!).Για την εξαγορά της Hulu υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλοί ενδιαφερόμενοι συμπεριλαμβανομένης και της Yahoo και η τιμή θα εξαρτηθεί από τους όρους της συμφωνίας. Επίσης, φημολογείται ότι στα σχέδια της Yahoo περιλαμβάνεται και η απόκτηση ακόμα δύο εταιρείων από το χώρο των επικοινωνιών στην τιμή των $150 και $200 εκατομμυρίων.Η εταιρεία έχει επιχειρήσει στο παρελθόν να εξαγοράσει το YouTube αλλά και το Dailymotion πιο πρόσφατα δίχως όμως αποτέλεσμα. Η υπηρεσία Hulu ανήκει στις NewsCorp, Disney και Comcast που το 2011 την έθεσαν και πάλι προς πώληση έναντι $2 δισεκατομμυρίων αλλά δεν κατάφεραν να βρουν αγοραστή.Πηγή:techgear.gr

H Yahoo σχεδιάζει την εξαγορά της Hulu έναντι $600-$800 εκατ.

Οι εξαγορές δείχνουν να μην έχουν τέλος για τη Yahoo, αφού μετά την απόκτηση της blogging πλατφόρμας Tumblr, η εταίρεία σχεδιάζει τώρα να προχωρήσει και σε αυτήν της δημοφιλούς video-streaming υπηρεσίας Hulu. Το ποσό που προτίθεται να καταβάλει κυμαίνεται στα 600-800 εκατ., αρκετά χαμηλότερο δηλαδή από το κόστος της εξαγοράς του Tumblr ($1.1 δισ.!).

Για την εξαγορά της Hulu υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλοί ενδιαφερόμενοι συμπεριλαμβανομένης και της Yahoo και η τιμή θα εξαρτηθεί από τους όρους της συμφωνίας. Επίσης, φημολογείται ότι στα σχέδια της Yahoo περιλαμβάνεται και η απόκτηση ακόμα δύο εταιρείων από το χώρο των επικοινωνιών στην τιμή των $150 και $200 εκατομμυρίων.

Η εταιρεία έχει επιχειρήσει στο παρελθόν να εξαγοράσει το YouTube αλλά και το Dailymotion πιο πρόσφατα δίχως όμως αποτέλεσμα. Η υπηρεσία Hulu ανήκει στις NewsCorp, Disney και Comcast που το 2011 την έθεσαν και πάλι προς πώληση έναντι $2 δισεκατομμυρίων αλλά δεν κατάφεραν να βρουν αγοραστή.

Πηγή:techgear.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X