Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Παραλίγο να πνιγούν η γυναίκα και τα παιδιά μου»
Την άγνωστη περιπέτεια που έζησε ο ίδιος η σύζυγός του και τα παιδιά του μοιράστηκε με το κοινό, το πρωί της Δευτέρας 27 Μαϊου, ο Γιώργος Παδπαδάκης.Ο δημοσιογράφος με αφορμή τον πνιγμό ενός μικρού αγοριού στη Ζαχάρω, που το παρέσυραν τα ψηλά κύματα αποκάλυψε πώς παραλίγο να πνιγούν η γυναίκα του και τα παιδιά του."Κινδύνεψαν η γυναίκα μου και τα δυο παιδιά μου να πνιγούν. Πριν από πολλά χρόνια, μπήκαν στη θάλασσα και είχε κυματισμό. Εγώ δεν μπήκα, δεν το ήξερα ότι μπήκαν και ενώ ήμουν κλεισμένος μέσα στο δωμάτιο και σε πολύ μεγάλη απόσταση, ξυπνάω και βγαίνω έξω με ένα πολύ κακό προαίσθημα και ακούω κάποιον να φωνάζει "βοήθεια, βοήθεια". Το κύμα είχε παρασύρει τη γυναίκα μου και τα δύο παιδιά. Ο ένας ήταν οχτώ και ο άλλος τρία. Ποιον να πρωτοσώσει η γυναίκα μου; Ευτυχώς βούτηξαν καμιά δεκαριά άνθρωποι και σώθηκε η οικογένειά μου".Πηγή:Fthis.gr

«Παραλίγο να πνιγούν η γυναίκα και τα παιδιά μου»

Την άγνωστη περιπέτεια που έζησε ο ίδιος η σύζυγός του και τα παιδιά του μοιράστηκε με το κοινό, το πρωί της Δευτέρας 27 Μαϊου, ο Γιώργος Παδπαδάκης.

Ο δημοσιογράφος με αφορμή τον πνιγμό ενός μικρού αγοριού στη Ζαχάρω, που το παρέσυραν τα ψηλά κύματα αποκάλυψε πώς παραλίγο να πνιγούν η γυναίκα του και τα παιδιά του.

"Κινδύνεψαν η γυναίκα μου και τα δυο παιδιά μου να πνιγούν. Πριν από πολλά χρόνια, μπήκαν στη θάλασσα και είχε κυματισμό. Εγώ δεν μπήκα, δεν το ήξερα ότι μπήκαν και ενώ ήμουν κλεισμένος μέσα στο δωμάτιο και σε πολύ μεγάλη απόσταση, ξυπνάω και βγαίνω έξω με ένα πολύ κακό προαίσθημα και ακούω κάποιον να φωνάζει "βοήθεια, βοήθεια". Το κύμα είχε παρασύρει τη γυναίκα μου και τα δύο παιδιά. Ο ένας ήταν οχτώ και ο άλλος τρία. Ποιον να πρωτοσώσει η γυναίκα μου; Ευτυχώς βούτηξαν καμιά δεκαριά άνθρωποι και σώθηκε η οικογένειά μου".

Πηγή:Fthis.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X