Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πυρκαγιά σε κρουαζιερόπλοιο στις Μπαχάμες
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες σε ένα κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Royal Caribbean που μετέφερε 3.000 επιβάτες και είχε ως τελικό προορισμό τις Μπαχάμες, ωστόσο κανείς δεν έπαθε το παραμικρό και η φωτιά σβήστηκε μέσα σε δύο ώρες.Η φωτιά ξεκίνησε τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα στην τρίτη γέφυρα του κρουαζιερόπλοιου Grandeur of the Seas. Οι επιβάτες συγκεντρώθηκαν στις ειδικές ζώνες εκκένωσης του πλοίου και περίμεναν μέχρι να τεθούν υπό έλεγχο οι φλόγες.Το πλοίο είχε αποπλεύσει την Παρασκευή από τη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ για κρουαζιέρα μίας εβδομάδας στο Κοκομπέι και το Νασάου, στις Μπαχάμες. "Καταμετρήσαμε όλους τους 2.224 επιβάτες και τα 796 μέλη του πληρώματος. Κανείς δεν τραυματίστηκε

Πυρκαγιά σε κρουαζιερόπλοιο στις Μπαχάμες

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες σε ένα κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Royal Caribbean που μετέφερε 3.000 επιβάτες και είχε ως τελικό προορισμό τις Μπαχάμες, ωστόσο κανείς δεν έπαθε το παραμικρό και η φωτιά σβήστηκε μέσα σε δύο ώρες.

Η φωτιά ξεκίνησε τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα στην τρίτη γέφυρα του κρουαζιερόπλοιου Grandeur of the Seas. Οι επιβάτες συγκεντρώθηκαν στις ειδικές ζώνες εκκένωσης του πλοίου και περίμεναν μέχρι να τεθούν υπό έλεγχο οι φλόγες.

Το πλοίο είχε αποπλεύσει την Παρασκευή από τη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ για κρουαζιέρα μίας εβδομάδας στο Κοκομπέι και το Νασάου, στις Μπαχάμες.

"Καταμετρήσαμε όλους τους 2.224 επιβάτες και τα 796 μέλη του πληρώματος. Κανείς δεν τραυματίστηκε

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X