Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το ηλεκτροκίνητο όραμα της Μέρκελ
Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ επαναβεβαίωσε το στόχο της να κυκλοφορούν 1 εκατομμύριο ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους γερμανικούς δρόμους μέχρι το τέλος της δεκαετίας, παρά το μειωμένο ενδιαφέρον από τους καταναλωτές. Η κυβέρνηση της φιλοξενεί μια διήμερη σύνοδο της βιομηχανίας στο Βερολίνο για την προώθηση αυτής της εξελισσόμενης τεχνολογίας, καθώς λιγότερα από 3.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα πωλήθηκαν στη Γερμανία τον περασμένο χρόνο, ένα πολύ μικρό κλάσμα επί του συνόλου των πωλήσεων της συγκεκριμένης βιομηχανίας, που ξεπέρασαν τα 3 εκατομμύρια συμβατικά οχήματα. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να επενδύσει περίπου 12 δισ. ευρώ σε εναλλακτικούς κινητήρες, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών αυτοκινήτων με κινητήρα που τροφοδοτείται από μπαταρία, μέσα στα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με την ένωση της βιομηχανίας VDA. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ηλεκτροκίνητο όραμα της Μέρκελ

Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ επαναβεβαίωσε το στόχο της να κυκλοφορούν 1 εκατομμύριο ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους γερμανικούς δρόμους μέχρι το τέλος της δεκαετίας, παρά το μειωμένο ενδιαφέρον από τους καταναλωτές.

Η κυβέρνηση της φιλοξενεί μια διήμερη σύνοδο της βιομηχανίας στο Βερολίνο για την προώθηση αυτής της εξελισσόμενης τεχνολογίας, καθώς λιγότερα από 3.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα πωλήθηκαν στη Γερμανία τον περασμένο χρόνο, ένα πολύ μικρό κλάσμα επί του συνόλου των πωλήσεων της συγκεκριμένης βιομηχανίας, που ξεπέρασαν τα 3 εκατομμύρια συμβατικά οχήματα.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να επενδύσει περίπου 12 δισ. ευρώ σε εναλλακτικούς κινητήρες, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών αυτοκινήτων με κινητήρα που τροφοδοτείται από μπαταρία, μέσα στα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με την ένωση της βιομηχανίας VDA.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X