Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Λασποβροχές και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού, με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες και θα εκδηλωθούν τοπικές λασποβροχές στα ηπειρωτικά, περιμένουμε σήμερα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τους 32 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς και θα ενισχυθούν στα νότια πελάγη σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις και στο Κρητικό τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από τις ίδιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις και στα νότια θυελλώδεις. Αραιές νεφώσεις με σκόνη από την Αφρική και μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς έως μέτριους. Αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές λασποβροχές το απόγευμα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα ανατολικοί νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Λασποβροχές και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού, με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες και θα εκδηλωθούν τοπικές λασποβροχές στα ηπειρωτικά, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τους 32 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς και θα ενισχυθούν στα νότια πελάγη σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις και στο Κρητικό τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από τις ίδιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις και στα νότια θυελλώδεις.

Αραιές νεφώσεις με σκόνη από την Αφρική και μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς έως μέτριους.

Αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές λασποβροχές το απόγευμα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα ανατολικοί νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X