Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέες διαμαρτυρίες γιατρών στη Θεσσαλονίκη
Με παραστάσεις διαμαρτυρίας και σήμερα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι γιατροί στη Θεσσαλονίκη. Από τις 07:00 το πρωί, εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο Ιπποκράτειο, ενώ στις 12:00, μέλη της ΕΝΙΘ θα πραγματοποιήσουν νέα διαμαρτυρία στο ΑΧΕΠΑ, ενάντια στην απόφαση του διοικητή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά ειδικευομένων γιατρών του νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων οι οποίοι δεν συμμετείχαν σε εφημερίες, γιατί βρίσκονταν σε επίσχεση εργασίας.Την Πέμπτη είχαν διαμαρτυρηθεί στη συνεδρίαση του ΔΣ του Νοσοκομείου, ενώ το θέμα θα συζητηθεί σήμερα.ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

Νέες διαμαρτυρίες γιατρών στη Θεσσαλονίκη

Με παραστάσεις διαμαρτυρίας και σήμερα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι γιατροί στη Θεσσαλονίκη. Από τις 07:00 το πρωί, εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο Ιπποκράτειο, ενώ στις 12:00, μέλη της ΕΝΙΘ θα πραγματοποιήσουν νέα διαμαρτυρία στο ΑΧΕΠΑ, ενάντια στην απόφαση του διοικητή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά ειδικευομένων γιατρών του νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων οι οποίοι δεν συμμετείχαν σε εφημερίες, γιατί βρίσκονταν σε επίσχεση εργασίας.

Την Πέμπτη είχαν διαμαρτυρηθεί στη συνεδρίαση του ΔΣ του Νοσοκομείου, ενώ το θέμα θα συζητηθεί σήμερα.

ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X