Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Όλοι θέλουμε δυνατούς και σφριγηλούς κοιλιακούς!
Όλοι θέλουμε δυνατούς και σφριγηλούς κοιλιακούς!  thumbnail

Όλοι θέλουμε δυνατούς και σφριγηλούς κοιλιακούς!

Όσο ισχυρότεροι είναι, τόσο πιο ισχυροί θα είστε και εσείς. Οι δυνατοί κοιλιακοί θα σας βοηθήσουν να σηκώνεστε, να λυγίζετε, ακόμη και να στρίβετε ευκολότερα, θα βοηθήσουν στην ισορροπία σας, στο συντονισμό και γενικότερα σε όλες τις κινήσεις σας. Μπορούν να δανείζουν ακόμη και στη σπονδυλική στήλη σας πρόσθετη υποστήριξη και ενίσχυση της στάση σας. Για να πάρετε μαλακά και ήπια αυτούς τους μυς του στομάχου, δοκιμάστε αυτή την ρουτίνα της κοιλιάς: Βήμα 1: Ξαπλώστε ανάσκελα. Λυγίστε τα πόδια σας και σηκώστε τα πόδια σας σε μια γωνία 90 μοιρών. Εκτείνετε τον κορμό προς τα δάχτυλα των ποδιών σας και κρατήστε το πηγούνι σας επάνω.

Βήμα 2: Αναπνεύστε σταθερά προσπαθώντας να φτάσετε προς τα δάχτυλα των ποδιών σας και κρατηθείτε στη θέση αυτή για 10 δευτερόλεπτα.

Βήμα 3: Κρατήθείτε για ακόμη 2 δευτερόλεπτα στο μέγιστο σημείο έντασης.

Βήμα 4: Χαμηλώστε τον εαυτό σας πίσω στην αρχική θέση, κρατώντας τις ωμοπλάτες σας από την επαφή με το έδαφος, μέσα σε χρόνο 10 δευτερολέπτων.

Βήμα 5: Επαναλάβετε τρεις φορές χωρίς ανάπαυση.

Πηγή http://fitnesstraining.gr/

Κουντουριώτης Χρήστος

Personal trainer

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X