Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Βγήκαν μαχαίρια στο Βόλο για τα μάτια μιας γυναίκας
Στιγμές βγαλμένες από ταινία εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας σε καφέ μπαρ στο κέντρο του Βόλου, όταν για τα μάτια μιας γυναίκας, πιθανώς εργαζόμενη στο μαγαζί, συνεπλάκησαν αλλοδαποί. Από την συμπλοκή, κατά την οποία προκλήθηκαν και ζημιές στο κατάστημα, τραυματίστηκε ένας Βούλγαρος, επίσης πιθανώς εργαζόμενος στο μαγαζί, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου για να του παρασχούν οι πρώτες βοήθειες, αφού έφερε τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και στα πόδια. Πηγή e-volos.gr

Βγήκαν μαχαίρια στο Βόλο για τα μάτια μιας γυναίκας

Στιγμές βγαλμένες από ταινία εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας σε καφέ μπαρ στο κέντρο του Βόλου, όταν για τα μάτια μιας γυναίκας, πιθανώς εργαζόμενη στο μαγαζί, συνεπλάκησαν αλλοδαποί.

Από την συμπλοκή, κατά την οποία προκλήθηκαν και ζημιές στο κατάστημα, τραυματίστηκε ένας Βούλγαρος, επίσης πιθανώς εργαζόμενος στο μαγαζί, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου για να του παρασχούν οι πρώτες βοήθειες, αφού έφερε τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και στα πόδια.

Πηγή e-volos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X