Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τέρμα στις ουρές για παράβολα
Τέρμα στις ουρές στα γκισέ και στα ταμεία των εφοριών για την προμήθεια παραβόλων επιδιώκει να βάλει το υπουργείο Οικονομικών και προχωρεί στην αντικατάσταση της έντυπης μορφή παραβόλου με το ηλεκτρονικό παράβολο. Ετσι, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να αποκτούν ακόμη και αυθημερόν παράβολα έκδοσης διαβατηρίων ή ταυτότητας, για ΚΤΕΟ, παράβολα γάμου, για έναρξη λειτουργίας επιχείρησης, για τη χορήγηση διαφόρων τύπων αδειών κ.ά.Την αντικατάσταση της έντυπης μορφή παραβόλου με το ηλεκτρονικό παράβολο προβλέπει απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή οι πολίτες θα μπορούν μέσω της διαδικτυακής πύλης της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων (www.gsis.gr) και ειδικά μέσα από την ηλεκτρονική υπηρεσία e-παράβολο να επιλέγουν το παράβολο που επιθυμούν και να το προμηθεύονται ακόμη και άμεσα.Αφού υποβάλουν οριστικά την αίτηση θα λαμβάνουν τον "μοναδικό κωδικό παραβόλου/πληρωμής

Τέρμα στις ουρές για παράβολα

Τέρμα στις ουρές στα γκισέ και στα ταμεία των εφοριών για την προμήθεια παραβόλων επιδιώκει να βάλει το υπουργείο Οικονομικών και προχωρεί στην αντικατάσταση της έντυπης μορφή παραβόλου με το ηλεκτρονικό παράβολο. Ετσι, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να αποκτούν ακόμη και αυθημερόν παράβολα έκδοσης διαβατηρίων ή ταυτότητας, για ΚΤΕΟ, παράβολα γάμου, για έναρξη λειτουργίας επιχείρησης, για τη χορήγηση διαφόρων τύπων αδειών κ.ά.

Την αντικατάσταση της έντυπης μορφή παραβόλου με το ηλεκτρονικό παράβολο προβλέπει απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή οι πολίτες θα μπορούν μέσω της διαδικτυακής πύλης της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων (www.gsis.gr) και ειδικά μέσα από την ηλεκτρονική υπηρεσία e-παράβολο να επιλέγουν το παράβολο που επιθυμούν και να το προμηθεύονται ακόμη και άμεσα.

Αφού υποβάλουν οριστικά την αίτηση θα λαμβάνουν τον "μοναδικό κωδικό παραβόλου/πληρωμής

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X