Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής συνοχής»
H ΔΗΜΑΡ επιμένει στην ψήφιση του νομοσχεδίου Ρουπακιώτη όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος. Αναγνώρισε ότι υπάρχει σοβαρή διαφωνία με τη ΝΔ, αν και όπως επισήμανε δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής συνοχής. Σημείωσε ότι η διαφωνία για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν πρέπει να έχει ευρύτερες επιπτώσεις στη συνοχή της κυβέρνησης. Αναφερόμενος στους χειρισμούς του Μεγάρου Μαξίμου, είπε ότι ενώ είχε συμφωνηθεί σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών να προχωρήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης στην κατάρτιση αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, η ΝΔ άλλαξε στάση. "Δεν ήταν σαφής ο πρωθυπουργός χθες γιατί άλλαξε στάση η ΝΔ

«Δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής συνοχής»

H ΔΗΜΑΡ επιμένει στην ψήφιση του νομοσχεδίου Ρουπακιώτη όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος. Αναγνώρισε ότι υπάρχει σοβαρή διαφωνία με τη ΝΔ, αν και όπως επισήμανε δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής συνοχής.

Σημείωσε ότι η διαφωνία για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν πρέπει να έχει ευρύτερες επιπτώσεις στη συνοχή της κυβέρνησης.

Αναφερόμενος στους χειρισμούς του Μεγάρου Μαξίμου, είπε ότι ενώ είχε συμφωνηθεί σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών να προχωρήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης στην κατάρτιση αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, η ΝΔ άλλαξε στάση. «Δεν ήταν σαφής ο πρωθυπουργός χθες γιατί άλλαξε στάση η ΝΔ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X