Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Παγίδα θανάτου για σκυλάκι
Σε παγίδα θανάτου μετατράπηκε ένας λάκκος με ρευστή πίσσα στο Ηράκλειο για ένα άτυχο σκυλάκι. Όπως μαρτυράει και η εικόνα, το σκυλάκι παγιδεύτηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του. Το σκυλί μεταφέρθηκε στην κτηνίατρο του Δημοτικού Κυνοκομείου Ηρακλείου Δανάη Μαρκάκη αλλά δυστυχώς τα εκτεταμένα εγκαύματα και οι αναθυμιάσεις είχαν προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές σε ζωτικά του όργανα, με αποτέλεσμα η μοναδική ανακούφιση που μπόρεσε να του προσφέρει ήταν η ευθανασία προκειμένου να το λυτρώσει από τους πόνους.Χτες το πρωί όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Ελένη Ανδρεαδάκη εκ μέρους του συλλόγου "Ζωόφιλη Δράση

Παγίδα θανάτου για σκυλάκι

Σε παγίδα θανάτου μετατράπηκε ένας λάκκος με ρευστή πίσσα στο Ηράκλειο για ένα άτυχο σκυλάκι. Όπως μαρτυράει και η εικόνα, το σκυλάκι παγιδεύτηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του. Το σκυλί μεταφέρθηκε στην κτηνίατρο του Δημοτικού Κυνοκομείου Ηρακλείου Δανάη Μαρκάκη αλλά δυστυχώς τα εκτεταμένα εγκαύματα και οι αναθυμιάσεις είχαν προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές σε ζωτικά του όργανα, με αποτέλεσμα η μοναδική ανακούφιση που μπόρεσε να του προσφέρει ήταν η ευθανασία προκειμένου να το λυτρώσει από τους πόνους.

Χτες το πρωί όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Ελένη Ανδρεαδάκη εκ μέρους του συλλόγου «Ζωόφιλη Δράση

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X