Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / ΕΡΤ: Kλιμάκωση των δράσεων τους αποφάσισαν οι δημοσιογράφοι
Το ψήφισμα που έστειλαν προς το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ μετά και τις τελευταίες εξλίξεις γύρω από την δημόσια Ραδιοτηλεόραση: "Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ παραμένουν σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα για τη διασφάλιση του ρόλου και του χαρακτήρα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Αποφάσισαν την κλιμάκωση των δράσεων τους με στόχο την δημοσιοποίηση των θέσεων τους και τη δημιουργία κοινού μετώπου με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην ΕΡΤ αλλά και στην κοινωνία ευρύτερα. Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ κρίνουν πως τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί "λουκέτων

ΕΡΤ: Kλιμάκωση των δράσεων τους αποφάσισαν οι δημοσιογράφοι

Το ψήφισμα που έστειλαν προς το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ μετά και τις τελευταίες εξλίξεις γύρω από την δημόσια Ραδιοτηλεόραση:

«Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ παραμένουν σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα για τη διασφάλιση του ρόλου και του χαρακτήρα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Αποφάσισαν την κλιμάκωση των δράσεων τους με στόχο την δημοσιοποίηση των θέσεων τους και τη δημιουργία κοινού μετώπου με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην ΕΡΤ αλλά και στην κοινωνία ευρύτερα.

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ κρίνουν πως τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί «λουκέτων

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X