Νέοι επιθεωρητές Δικαιοσύνης

Οι επιθεωρητές των Πολιτικών, Ποινικών και Διοικητικών Δικαστηρίων αναδείχθηκαν από τα Ανώτατα Δικαστικά Συμβούλια του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Αρείου Πάγου για την περίοδο 16/9/2013-15/9/2014.

Ειδικότερα, πρόεδρος του συμβουλίου Επιθεώρησης των Διοικητικών Δικαστηρίων αναδείχθηκε η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σιγγούνα με αναπληρώτρια την επίσης αντιπρόεδρο Αγγελική Θεοφιλοπούλου.

Επιθεωρητές για τη Διοικητική Δικαιοσύνη αναδείχθηκαν οι σύμβουλοι Επικρατείας Α. Ντέμσιας (Α’ περιφέρεια), Βασιλική Καλαντσή (Β’ περιφέρεια), Σπυριδούλα Χρισικοπούλου (Γ’ περιφέρεια) και Π. Ευστρατίου (Δ’ περιφέρεια), ενώ αναπληρωματικοί επιθεωρητές αναδείχθηκαν οι σύμβουλοι Επικρατείας Αρ. Βόρρος και Γ. Ποταμιάς.

Από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης πρόεδρος του τριμελούς συμβουλίου Επιθεώρησης αναδείχθηκε ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Μ. Θεοχαρίδης, ενώ τα άλλα δυο μέλη είναι ο αρεοπαγίτης Γ. Γεωργέλης και ο αντεισαγγελέας Α.Π., Γ. Μπόμπολης.

Επιθεωρητές των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων αναδείχθηκαν για την Α’ περιφέρεια ο αρεοπαγίτης Α. Ξένος, για τη Β’ περιφέρεια ο αρεοπαγίτης Ε. Λαμπρόπουλος, για τη Γ’ περιφέρεια η αρεοπαγίτης Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου, για τη Δ’ περιφέρεια ο αντεισαγγελέας Γ. Κολιοκώστας, για την Ε’ Περιφέρεια ο αρεοπαγίτης Β. Λαμπρόπουλος, για τη ΣΤ’ περιφέρεια ο αρεοπαγίτης Δ. Μαζαράκης, για τη Ζ’ περιφέρεια ο αρεοπαγίτης Α. Τσόλας, για την Η’ περιφέρεια ο αντεισαγγελέας Α.Π., Δ. Δασούλας και για Θ’ περιφέρεια ο αρεοπαγίτης Ν. Μπιχάκης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα