Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Με βουλευτές του κόμματός του συναντήθηκε ο Π.Καμμένος
Συναντήσεις κατ´ιδίαν με όλους τους βουλευτές του κόμματος, είχε σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρoς των Ανεξάρτηττων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στο γραφείο του στη Βουλή. Ο κ. Καμμένος συζήτησε με τους βουλευτές τον καλοκαιρινό προγραμματισμό του κόμματος, και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ετοιμάζεται πρόγραμμα θερινών εξορμήσεων όλων των βουλευτών σε νομούς της χώρας, με στόχο να καλυφθεί όλη η επικράτεια. Κάθε βουλευτής εκτιμάται ότι θα αναλάβει την περιοδεία σε τουλάχιστον δυο νομούς της χώρας, όπου θα απευθύνει ομιλίες και θα προωθήσει την επιχειρηματολογία των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επίσης κατά τις συναντήσεις με τους βουλευτές , συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο κόμμα, η κοινοβουλευτική δραστηριότητα και προγραμματισμός δράσης ενός εκάστου και η επικείμενη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου το οποίο τις 9 Ιουνίου θα κληθεί να εκλέξει τον γραμματέα του κόμματος, ενώ θα εκλεγεί απο τους βουλευτές και ο νέος γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Με βουλευτές του κόμματός του συναντήθηκε ο Π.Καμμένος

Συναντήσεις κατ΄ιδίαν με όλους τους βουλευτές του κόμματος, είχε σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρoς των Ανεξάρτηττων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο κ. Καμμένος συζήτησε με τους βουλευτές τον καλοκαιρινό προγραμματισμό του κόμματος, και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ετοιμάζεται πρόγραμμα θερινών εξορμήσεων όλων των βουλευτών σε νομούς της χώρας, με στόχο να καλυφθεί όλη η επικράτεια.

Κάθε βουλευτής εκτιμάται ότι θα αναλάβει την περιοδεία σε τουλάχιστον δυο νομούς της χώρας, όπου θα απευθύνει ομιλίες και θα προωθήσει την επιχειρηματολογία των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επίσης κατά τις συναντήσεις με τους βουλευτές , συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο κόμμα, η κοινοβουλευτική δραστηριότητα και προγραμματισμός δράσης ενός εκάστου και η επικείμενη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου το οποίο τις 9 Ιουνίου θα κληθεί να εκλέξει τον γραμματέα του κόμματος, ενώ θα εκλεγεί απο τους βουλευτές και ο νέος γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X