Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ιταλία: Υπεροχή της κεντροαριστεράς στις δημοτικές
Η κεντροαριστερά εξασφαλίζει προβάδισμα και στις δεκαέξι μεγαλύτερες πόλεις στις οποίες διεξήχθησαν χθες και προχθές εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη νέων δημοτικών συμβουλίων. Οι μάχες πρόκειται όμως να κριθούν σε δεκαπέντε ημέρες, στον δεύτερο γύρο.Στη Ρώμη ο Ινιάτσιο Μαρίνο, υποψήφιος της κεντροαριστεράς, συγκεντρώνει ποσοστό 42,60%, ενώ ο κεντροδεξιός απερχόμενος δήμαρχος, Τζάνι Αλεμάνο, δεν ξεπερνά το 30,27%.Ο Αλεμάνο δήλωσε ότι "το παιχνίδι δεν έχει χαθεί

Ιταλία: Υπεροχή της κεντροαριστεράς στις δημοτικές

Η κεντροαριστερά εξασφαλίζει προβάδισμα και στις δεκαέξι μεγαλύτερες πόλεις στις οποίες διεξήχθησαν χθες και προχθές εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη νέων δημοτικών συμβουλίων. Οι μάχες πρόκειται όμως να κριθούν σε δεκαπέντε ημέρες, στον δεύτερο γύρο.

Στη Ρώμη ο Ινιάτσιο Μαρίνο, υποψήφιος της κεντροαριστεράς, συγκεντρώνει ποσοστό 42,60%, ενώ ο κεντροδεξιός απερχόμενος δήμαρχος, Τζάνι Αλεμάνο, δεν ξεπερνά το 30,27%.

Ο Αλεμάνο δήλωσε ότι "το παιχνίδι δεν έχει χαθεί

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X