Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εγκρίθηκε από το Υπουργείο η Διπλή Ανάπλαση
Το Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως ήρθε να δώσει λύση στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού σχετικά με την ύπαρξη του γηπέδου της Λεωφόρου και τη Διπλή Ανάπλαση. Δημοσιεύτηκε την Τρίτη στο ΦΕΚ η απόφαση του ΥΠΕΚΑ για την απαραίτητη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων της Διπλής Ανάπλασης. Εκεί διασφαλίζεται ότι το γήπεδο της Λεωφόρου θα γκρεμιστεί μόνο όταν ολοκληρωθούν τα έργα στο Βοτανικό. Ζήτημα βέβαια παραμένει η ισχύς της πενταετίας για την άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου, όπως αυτή έχει οριστεί από το Προεδρικό Διάταγμα. Περισσότερα στο Pamesports.gr

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο η Διπλή Ανάπλαση

Το Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως ήρθε να δώσει λύση στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού σχετικά με την ύπαρξη του γηπέδου της Λεωφόρου και τη Διπλή Ανάπλαση.

Δημοσιεύτηκε την Τρίτη στο ΦΕΚ η απόφαση του ΥΠΕΚΑ για την απαραίτητη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων της Διπλής Ανάπλασης. Εκεί διασφαλίζεται ότι το γήπεδο της Λεωφόρου θα γκρεμιστεί μόνο όταν ολοκληρωθούν τα έργα στο Βοτανικό. Ζήτημα βέβαια παραμένει η ισχύς της πενταετίας για την άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου, όπως αυτή έχει οριστεί από το Προεδρικό Διάταγμα.

Περισσότερα στο Pamesports.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X